Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Beyoncé éhezteti magát

Vágólapra másolva!
Hat szelet paradicsom és négy szelet uborka - mindössze ennyiből áll Beyoncé Knowles, a Crazy In Love című dal előadójának ebédje. Az énekesnő szerint muszáj kordában tartania az étvágyát, mivel egyáltalán nem vékony alkat, sőt inkább kövérnek tartja magát.
Vágólapra másolva!

A Destiny's Child formációval feltűnt, majd szólókarrierbe kezdett énekesnő gyakorlatilag majdnem éhen hal, hogy megőrizze lágy domborulatait. Egy nemrégiben adott nyilatkoztában elmondta: az ebédje mindössze hat szelet paradicsomból és négy szelet uborkából áll.

"Muszáj visszafognom magam. Nem természetes a vékonyságom, tulajdonképpen alkatilag kövér vagyok. Csak hatalmas szenvedések árán tudom tartani a súlyomat, vagy például azt, hogy lapos legyen a hasam. A fotók és a televízió is sokat torzít, kövérebbnek látszom, és ezt ebben a szakmában nem engedhetem meg magamnak. Nagyon fontos az önfegyelem. Persze így sem vagyok sosem elégedett, kiváltképp, ha a hasamról van szó" - nyilatkozta a Beyoncé, aki a kívánt hatás eléérése érdekében szigorú diétája mellett heti 5 alkalommal jár edzeni.

A Crazy In Love 21 éves előadója korábban sem rejtette véka alá, mekkora erőfeszítésébe kerül testsúlyának szinten tartása. Egyes táplálkozásügyi szakértők azonnal tiltakozásukat fejezték ki nyilatkozata kapcsán, mivel szerintük negatív mintát közvetít a fiatalok felé, akik az ő példáját követve egészségükre ártalmas fogyókúrába kezdhetnek.

Beyoncé: Ne a popsim miatt szeressenek!/axetazis/20030828beyonce.htmlBeyoncé lenge tánca/axetazis/20030715beyonce.htmlBeyoncét zavarba hozta Károly herceg/axetazis/20030707beyoncet.html
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről