Robbie-val készül visszatérni a Queen

Vágólapra másolva!
Miközben a Live at Wembley koncert DVD-verzióját állította össze, váratlan érzések ébredtek Brian Mayben. "Egész kis utazás volt, az újrafelfedezés utazása. Zseniális volt a könnyedsége, a szemeinkben lehetett látni, mennyire együtt mozogtunk. Hatalmas csapat voltunk" - mondta el a Dalszerzők Csarnokába iktatása után a Queen gitárosa.
Vágólapra másolva!

Ezek az újrafelfedezett érzések pedig talán segítenek megvalósítani azt, amire már régóta várnak a fanatikus Queen-rajongók, akik úgy gondolták: Freddie Mercury, az 1992-ben AIDS-ben meghalt frontember nélkül is képes továbbélni és maradandót alkotni az együttes. Most Roger Taylor dobos és Brian May is egybehangzóan állítja: egyre közelebb kerülnek az időponthoz, amikor a nagy csapat újra nyakába veszi az utat, s lenyűgözi a világot.

rightElfelejtette volna, milyen is volt a Bohemian Rhapsody, vagy a We are the Champions? Itt megvásárolhatja a Queen összes lemezét.http://www.partnerlink.hu/cgi-bin/clickthru.cgi?id=6762237376676573006467767123647369797784737270677263007467612311&page=http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/keres.html?kereso.szo=QUEENMinden, ami Queen

"Napról napra megküzdünk a problémával" - így May. "Nem lennénk képesek egyszerűen behozni valami fickót Fredddie helyére, és úgy tenni, mintha minden teljesen rendben lenne. Persze ha valamiféle közös vállalkozásban több, hangsúlyozottan csak vendégként fellépő énekessel koncertezhetnénk, az már egy elfogadhatóbb megoldás lenne. Imádjuk Robbie Williams-t, aki ugyan egy időzített bomba, de zseniális művész. George Michael, Elton... Nehéz lenne választani. Talán többeket is meghívhatnánk."

Queen linkekhttp://vizsla.origo.hu/static/kultura,_muveszet,_tarsadalom/muveszet/zene/mufajok/pop,_rock/pop,_rock_eloadok/kulfoldi_egyuttesek/Queen/

Brian May és Roger Taylor a múlt hónapban élőben is kipróbálhatta, hogyan fogadja a közönség 2003-ban a nyolcvanas évek legnagyobb világslágereit produkáló csapatot. Modenában, Pavarotti rendes évi jótékonysági koncertjén a gitáros szerint: "A hallgatóság úgy kezelt minket, mintha csak 1986-ot írnánk, mintha még mindig valami olyasmi lennénk, amiért érdemes sikoltozni."