A Stones fél áron Németországban

Vágólapra másolva!
A Rolling Stones együttes Lick World Tour néven futó turnéjának európai időpontjai veszélyben vannak, mert alig van érdeklődés a zenekar nyolc németországi koncertjére.
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGOTöbb amerikai állomás után jelenleg Ázsiában koncertezik a zenekar, amit a turné európai fellépéseivel zárnak. Míg a jegyeket pár órán belül értékesítik szülőhazájukban, Angliában, addig a Németországba tervezett nyolc fellépésre alig van érdeklődés. Eddig csak a kelet-németországi Lipcsében keltek el a jegyek, ezért a Rolling Stones a hétvégén úgy reklámozta koncertjeit, hogy egy belépő áráért ketten mehetnek be. Német lapok szerint a rajongók drágának találták a 100 dollár körüli áron, azaz 24 ezer forintért kínált jegyeket.

Korábban az indiai jegyértékesítés is gondot okozott az együttesnek. A Rolling Stones zenészei Ausztráliában és Amerikában telt házas koncerteket adtak, Indiában azonban a várt siker elmaradt. A zenekar világ körüli turnéjának keretében április 4-re Bangalore-ba, 7-re pedig Bombaybe hirdettek koncertet. Az első fellépésre nem tudták eladni az összes jegyet, és a bombayi koncertre is lassan fogytak a belépők.