Budapesten koncertezik a Guano Apes

Vágólapra másolva!
Ismét Budapesten lép fel a Guano Apes. A német rockzenekar, a Pepsi Sziget visszatérő vendége ezúttal új helyszínen, a Petőfi Csarnokban tart lemezbemutató koncertet április 1-jén, kedden este 20 órától.
Vágólapra másolva!

Április 1-jén, kedden este 20 órától mutatja be Walking On a Thin Line című lemezét a Petőfi Csarnokban a Guano Apes. A koncerten az új dalok mellett a korábbi két lemezük zenei anyaga is hallható lesz majd.

Az énekes Sandra Nasic, a gitáros Henning Rümenapp, a basszusgitáros Stefan Ude, valamint a dobos Dennis Poschwatta alkotta együttes 1994-ben alakult Göttingenben. A zenekar eleinte éjszakai klubokban lépett fel, majd 1996-ban megnyerte a német zenetévé, a VIVA és a Radio FFN rádióállomás által szervezett Local Heroes elnevezésű tehetségkutató versenyt, melynek köszönhetően 1997-ben bemutathatták az Open Your Eyes című dalukhoz készült első videoklipjüket.

A guano Apes hivatalos honlapjahttp://www.guanoapes.org/

Még abban az évben megjelent debütáló albumuk, a Proud Like a God, amely a legnagyobb példányszámban eladott, német együttes által készített angol nyelvű rockalbum volt, és az ma is. 2000-ben jelent meg második nagylemezük, a Don't Give Me Names.

A Guano Apes 1999-től minden évben fellépett a budapesti Pepsi Szigeten.