Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Chris Cornell alkoholelvonó kúrán

Vágólapra másolva!
Egyre súlyosbodó alkoholproblémái miatt bejelentkezett egy rehabilitációs klinikára Chris Cornell, a Soundgarden egykori, az Audioslave jelenlegi énekese. Elmondása szerint új együttese turnéján már tisztán és józanul szeretne fellépni.
Vágólapra másolva!

Alkoholelvonó kúrára vonult Chris Cornell, a grunge-hullám egyik legsikeresebb meglovaglója, a Soungarden egykori énekese, aki jelenleg az Audioslave tagja. Cornell elmondása szerint az 1992-es Lollapalooza turné óta folyamatosan küszködik alkoholproblémákkal, eddig azonban nem okoztak neki életviteli problémákat. Mostanra azonban új csapata, az egykori Rage Against the Machine romjain megalakult Audioslave olyan feladatok elé állítja, melyeket csak tiszta tudattal tud és akar ellátni.

"Az évek során gyakran előfordult, hogy leittam magam a fellépések előtt. Nem volt egy nagy ügy. Nagy üggyé akkor kezdett válni, amikor minden mást abbahagytam az ivás miatt. Annak idején biciklizni jártunk a hegyekbe a haverjaimmal, és sört raktunk oda, ahova a frissítőt szokás rakni. Aztán a bicikli, a haverok és a hegyek eltűntek, az ivás viszont megmaradt. Amúgy sem vagyok társasági ember, az ivás pedig csak újabb okot szolgáltatott, hogy elszigeteljem magam mindentől" - mondta a gitáros-énekes.

Cornell elárulta azt is, hogy tetszik neki az elvonókúra. "Olyasmi, mint az iskola, elég érdekes. Azt legalábbis már most megtanultam, hogy még így, 38 évesen is tanítható vagyok."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről