Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Robbie Williams depressziós

Vágólapra másolva!
A brit énekes egyik lapinterjújában elmondta, hogy kiemelkedő sikerei ellenére depresszióban szenved, aminek nem találja az okát.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIRobbie Williams, aki nemrégiben 80 millió fontos, azaz 30 milliárd forintos lemezszerződést írt alá, karrierje pedig az utóbbi években töretlen, hangulatjavítóként antideprensszánsokat szed. "Az emberek azt hiszik, ha nyomottságtól szenvedsz, annak valami konkrét oka van. Nálam nincs ilyen, egyszerűen csak borzasztóan érzem magam" - mondta a sztár a Telegraph Magazine-nek adott interjújában. Az énekes szerint a gyógyszerek segítenek neki, formában maradjon, és nyugalmat találjon. Robbie Williams, akinek néhány napon belül jelenik meg új, Escapology című lemeze, azt mondta, mostanában régi számait hallgatja, amelyek nagy élvezetet okoznak neki, bár a sztár szerint ez a gyógyszeres kezelésnek is köszönhető.

Williams szerint Rod Stewart volt feleségéhez, Rachel Hunterhez fűződő viszonya is sokat segített neki, hogy örömet találjon az életben. Robbie Williams saját hibájának tulajdonítja, hogy szakítottak Rachel Hunterrel. "Ő a legcsodálatosabb nő, akivel valaha is szerencsém volt kapcsolatba kerülni. Elkötelezettség-fóbiám van. Klausztrofóbiássá váltam és elmenekültem, aztán most rájövök, hogy minden perc fantasztikus volt vele, végtelenül hiányzik nekem" - mondta Robbie Williams.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről