Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Victoria Beckham, nem túl sok időt engedélyezett magának a szülés után, máris hozzá fogott az edzéshez, hogy visszanyerje korábbi alakját.
Vágólapra másolva!

Az egykori Spice Girl szeptember 1-én, császármetszéssel hozta világra kisfiát, Romeot, ám az orvosok által javasolt hat hét pihenőidőt nem nagyon tartja be. "Victoria otthon pihenget, és nagyon jól érzi magát. Minden vágya, hogy ismét formába jöjjön, ezért máris elkezdett tornázni. David azt állítja, Romeo orra olyan, mint a testvéréé, Brooklyné, az álla pedig mint az anyjáé. Én azonban úgy látom, születéskor minden pici baba egyforma" - mondta az énekesnő testvére, Louise.

Posh Spice családja, hogy véget vessen a spekulációnak, azt is elárulta, miért döntött a sztár pár a Romeo név mellett. Victoria Beckham szeptember 1-én született kisfiát nem az olasz főváros, sem nem Shakespeare drámahősének nyomán nevezték így el. Tony Adams, a büszke nagypapa adta meg a kézenfekvő választ: "David eldöntötte, hogy tetszik neki a Romeo név, így emellettmaradtak".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről