Jacko magához vett egy félvér kisfiút

Vágólapra másolva!
Michael Jackson titokban örökbe fogadott egy félvér kisfiút. A sztár már haza is vitte az apróságot Neverland nevű birtokára, ahol két saját gyermeke, Prince és Paris várta az új jövevényt. A kisfiú aligha fog majd unatkozni, hisz Jacko birtoka valóságos gyermekparadicsom.
Vágólapra másolva!

Fotó: EPAMichael Jackson ismét apai örömök elé néz, bár most nem vett igénybe női segítséget. Jacko ugyanis örökbe fogadott egy félvér kisfiút. Az énekes maximális titoktartás mellett intézte el a formalitásokat, s a gyermek is titokban érkezett meg Jacko kaliforniai, Neverland nevű birtokára. Unatkozni biztosan nem fog, hisz két fogadott testvére mellett állatkert, vidámpark, házimozi és egyéb csodák várják a több hektáros paradicsomban.

Jacksonnak eddig két gyermeke született, bár a popsztár apaságában sokan kételkednek. A sztár 1996 novemberében vette el ápolónőjét, a jelentéktelen külsejű Debbie Rowe-t. Debbie feltűnése mindenkit meglepett, hisz a popsztár korábban olyan szépséget vezetett már oltár elé, mint Lisa Marie Presley. Debbie hamarosan fiút szült Michaelnek - Prince Michael Jackson Juniort - majd egy évre rá egy kislányt - Paris Michael Kathrine Jacksont. Ezután nem sokkal viszont Jacko kiadta az útját, és Debbie csak hébe-hóba láthatja gyermekeit.

Korábban:
Jacko rendezni akar

Ajánlat:
Michael Jackson oldala

Fórum:
Michael Jackson

Nem hiányzik a gyűjteményéből?
Michael Jackson: Invincible