Bocsánatot kért a Gladiátor

Vágólapra másolva!
Russell Crowe szakításuk ellenére is csodálatos személyiségnek tartja Meg Ryant. A Gladiátor című filmmel világhíressé vált színész már nagyon szeretne családot alapítani.
Vágólapra másolva!

Russell Crowe állítja, Meg Ryanhez fűződő kapcsolata viharos volt, szenvedélyes és a színésznő még ma is nagyon sokat jelent neki. Az ausztrál színész és Meg Ryan a Proof of Life című túszdráma forgatása alatt ismerkedett meg, s azonnal egymásba szerettek. Ryan még férjét és kilencéves gyermekének édesapját, Dennis Quaidet is elhagyta Crowe miatt. Szerelmük azonban rövid életűnek bizonyult, mivel Crowe szívesebben lakott Lala Land nevű birtokán, ahová Ryan már nem követte a Gladiátort.

Kapcsolatuk kudarca súlyosan megvislete Meg Ryant, aki azóta sem hajlandó szerelmi életéről beszélni. Nem úgy, mint Crowe, aki az Entertainment Weekly című lapnak adott interjújában elmondta, mennyire fontos volt neki ez a románc. 'Hogyan is tagadhatnék meg egy olyan kapcsolatot, ami ennyire szenvedélyes volt. Egymásba szerettünk. Megtörténik az ilyesmi. Rendkívül intenzív szakasza volt az életemnek, és nyilván az övének is.' - mondta el Crowe.

Crowe állítja, kapcsolatuk felmelegítésére nincs lehetőség, ennek ellenére még ma is gyengéd érzelmekkel viseltet a szőke színésznő iránt. 'Még varázslatos személyiség. Bocsánatkéréssel tartozom neki, amiért nem voltam sokkal rugalmasabb vele szemben. De többet nem követem el ezt a hibát.' - állítja Crowe.

Az Oscar-díjas színész - aki komoly szoknyavadász hírében áll - újabban megnyugodni látszik, nemrég azt nyilatkozta, hogy szeretne megnősülni és családot alapítani. Meg Ryan azonban a mai napig nem heverte ki a kalandot, mára egyetlen férfi maradt az életében - Jack nevű kilencéves kisfia.

Ajánlat:
Russell Crowe ismét jól választott