Brit lapok rekordárat fizettek Posh Spice életrajzáért

Vágólapra másolva!
Spekulációk szerint egymillió font körüli összeget fizetett három brit újság Victoria Beckhamnek, hogy részleteket közölhessenek Posh Spice megjelenés előtt álló életrajzi könyvéből.
Vágólapra másolva!

A várhatóan bestseller könyvből, amely Learning To Fly címmel szeptember 13-án kerül a brit könyvesboltok polcaira, a Hello! képes magazin, valamint a Daily Mail és a Mail On Sunday közöl részleteket folytatásokban. Brit lapokban megjelent spekulációk szerint ezért egymillió font körüli összeget fizetett a három újság a Victoria Adams - David Beckham házaspárnak. Egy a BBC által megkérdezett könyvkiadói forrás szerint a jelentések túloznak, azt ugyanakkor elismeri, hogy az összeg az eddigi legnagyobb, amit egy könyv részleteinek újságban való közlésére áldoztak Nagy-Britanniában.

A Posh Spice-életrajzért egyébként szabályos licitháború alakult ki, melynek nagy vesztese az énekesnő és a futballsztár esküvői fotóinak exkluzív közlési jogait annak idején megszerző OK! magazin. Beckhamék és az OK! között szoros kapcsolt alakult ki, ami állítólag megromlott, amikor a tulajdonos egy másik újsága, a The Express részleteket közölt a Victoria’s Secret című, az énekesnőt kizárólag hírnévre éhes, számító nőnek bemutató életrajzból. A MediaGuardian szerint az OK! tulajdonosa 750 ezer fontot ajánlott a hivatalos életrajzért. A könyvben Posh beavatja az olvasókat az ország leghíresebb házaspárjának életébe. A legsikkesebb Spice Girlnek október elsején megjelenik első szólóalbuma is.

Ajánlat:

Posh Spice honlapja