Bepisil és bekakil a lányok kedvenc játéka, de 15 ezerért megéri?

Játékteszt Bnagy Réka
Játékteszt Bnagy Réka
Vágólapra másolva!
Mielőtt komoly tízezreket költene gyerekjátékokra, hoztunk pár tesztet. Két babás tesztet lányoknak és egy transformereset fiúknak. Az ár nem elhanyagolható, így fontos kérdés, megéri-e a 10-17 ezerért bebisilő baba vagy az olcsó, de rossz minőségű látványkarakter? Nézze meg és döntsön.
Vágólapra másolva!

Múlt héten a lakást összevizező Pancs Mancsot, ivás közben röfögő és sípoló szívószálakat, valamint kicsit veszélyes repülő szörnycsúzlit mutatott be nekünk Játékteszt Dávid, youtuber. Ha lemaradt volna róluk, ezen a linken visszanézheti:

Lea nem sír, hanem úgy visít, mint a fába szorul féreg

A játék leírása szerint szegény kis Lea Baba nagyon sír. Azért hogy abbahagyja oda kell adni neki a cumiját. A játék igazi könnyeket hullat, ugyanis vízzel kell feltölteni. Kezeit és lábait mozgatja, és olyan hangokat ad, mint egy igazi élő kisbaba, így még élethűbb. Sőt, ahogy a videóból hallani, még ennél is erőteljesebben reagál, már-már idegesítő, amit produkál. Figyelem, fontos, hogy a játék működéséhez 2db AAA elem szükséges, amit a csomagolás ugyan tartalmaz, de ki tudja, mennyi ideje állhat a polcon, érdemes friss elemet is venni tartaléknak.

Árát tekintve 10 500.- és 13 000.- Forint között kapható.

15 ezerért már élethűen bepisil és bekakil

Nem ad visító hangot a Baby Born 8 funkciós interaktív lány babája, cserébe viszont jöhet a bili vagy a pelenkacsere. Rózsaszín ruhácskát és sapkát, kis karján pedig karkötőt hord. Amikor lefekszik, becsukja a szemét és az igazak álmát alussza. Éhes és szomjas, egyszerűen megetethető. A pocakján lévő gombot megnyomva jöhet a bili vagy a pelenkacsere. Mérete 43 cm.

Árát tekintve pedig 13 990.-től egésze 17 700.- Forintba is kerülhet,

vagyis nem egy olcsó mulatság két egyszerű funkcióért cserébe, de persze, hogy is mérhetnénk pénzben az anyai ösztönök játékos formában történő tanulását.

Hívogató, de gagyi a kínai Transformer

Az egyik, ha nem a legmenőbb karakter Optimus Prime, a Transformerek fővezére. Viszont, ahogy a videóban is látható, nagyon könnyen megsérült már a kibontás közben. A műanyagról a rögzítés leszedésekor lepattogzott a festék.

A játék azért volt csábító, mert árát tekintve 5 000.- Forintba került,

amelyért cserébe egy 25 cm-es, vagyis kifejezetten kézre való kétfunkciós játékot kapunk, ahol külön élmény az átalakítás. Igen ám, de műanyagból nem a legjobbat használták a gyártáskor, így összecsukni sem annyira könnyű, sőt, stabilan sem tartja magát a játék! Úgyhogy a látványra méretes, árban kifejezetten olcsónak tűnő játék könnyen vezethet hatalmas csalódottsághoz...

További játéktesztek a YouTube-on, a Facebook-oldalt itt találja, Instagram fotók és minivideók itt: