Budai: Czeglédy finanszírozta baloldaliak és álfüggetlenek kampányát

Vágólapra másolva!
Kész Zoltánnak, Veszprém független országgyűlési képviselőjének válaszolnia kell arra, hogy hol van az a pénz, amelyet Czeglédy Csaba, szocialista politikustól kapott a 2014-es választási kampányának finanszírozására - jelentette ki Budai Gyula országgyűlési képviselő (FIDESZ-KDNP).
Vágólapra másolva!

A kormánypárti politikus azt mondta, egyre nyilvánvalóbb, hogy az április 8-ai országgyűlési választásokon függetlenként induló Czeglédy Csaba és "bűnszervezete" támogatja baloldali és "álfüggetlen" jelöltek kampányát,

köztük Kész Zoltánét is, akinek 50 millió forintot adott

erre a célra.

Az a kérdés, hogy hol van ez a pénz, mire használta fel ezt az összeget az április 8-ai országgyűlési választáson független jelöltként induló Kész Zoltán - hangsúlyozta.

Felmerül a kérdés, hogy Kész Zoltán egyeztetett-e Gyurcsány Ferenccel, a Demokratikus Koalíció elnökével, valamint az MSZP vezetésével kampánya finanszírozásával kapcsolatban - fűzte hozzá.

Hozzátette: két egymástól független tanú állítása szerint,

Czeglédy Csaba pénzzel támogatta Kész Zoltán kampányát,

az érdekeltségébe tartozó Human Operátor Zrt. által foglalkoztatott diákok pedig munkájukkal segítették a kampányt. Czeglédy Csaba ellen jelenleg is folyik büntetőeljárás mindeközben újabb bűncselekmények gyanúja merül fel - hangsúlyozta.

Kész Zoltán közleményben tagadja, hogy pénzt kapott kampányfinanszírozásra Czeglédy Csabától.