Telex, 444, hvg és a többiek: sunyin hallgat a dollármédia, hogy Magyar Péter gazdasági vezetője és új anyósa elítélt bűnöző

Vágólapra másolva!
Magyar Péter pártjának gazdasági vezetője nemrégiben szabadult ki a börtönből, mert idős emberektől csalt ki milliárdokat. A dollármédia mélyen hallgat az ügyről, ami nem meglepő, hiszen rettentő kínos lehet számukra, hogy Poloska Péter leendő anyósáról kiderült, hogy négy évig ült fegyházban. Sájer Mária Judit ugyanis 1200 embert vert át, kicsalta a pénzüket, bankpapírokat hamisított, és a mai napig nem került elő 7 milliárd forint az ellopott pénzből. Mutatjuk a részleteket!
Vágólapra másolva!

Magyar Péter környezetében egyre több baloldali figura, elítélt bűnöző és Rolex órát viselő, kigyúrt alvilági figura bukkan fel. A legfrissebb hírek szerint leendő anyósa, aktuális barátnőjének anyja, Sájer Mária Judit ügye az, amiről a baloldali sajtó mélyen hallgat. Miközben a 444, a Telex és egyéb más dollármédium magát független-objektív sajtóterméknek hazudja, nem számolnak be arról, mit művelt Magyar Péter anyósjelöltje. Mutatjuk a részleteket!

Időseket lopott meg Sájer Mária Judit, most szabadult a fegyházból

Az agresszív exférj egyre hiteltelenebbé válik, ráadásul ezt az is segíti, hogy pártjának EP-jelöltjei között rengeteg olyan ember van, akit elítéltek, és bűnöző múlttal bír. 

Legutóbb a Metropol írt arról, hogy 1200 embert vert át, kicsalta a pénzüket, bankpapírokat hamisított Sájer Mária Judit, aki nem mellesleg Vogel Evelin, Magyar Péter barátnőjének az anyja. Sájer a tettéért négy évet ült a legsúlyosabb büntetés-végrehajtási intézményben, fegyházban. Miután kikerült a börtönből, Magyar Péter legközelebbi munkatársa lett. Nemcsak gazdasági vezető, de ő irányítja Magyar Péter titkárságát is. 

sajermariajudit, Sájer Mária Judit
Magyar Péter anyósjelöltje négy évet ült fegyházban, mert átvert és meglopott idős embereket és másokat is.
Fotó: Metropol

Sájer Mária éveken át egy piramisjátékot üzemeltető banda tagjaként csalt, lopott és hamisított, nyugdíjasok százait is gátlás nélkül meglopva.

Sájer Mária a jogerős bírósági ítélet indoklása szerint bűnszervezetben követett el folytatólagos csalássorozatot és magánokirat-hamisítást éveken keresztül. Társaival együtt üzemszerűen csaptak be, fosztottak ki embereket, vették el megtakarított pénzüket. Kispénzű nyugdíjasokat éppúgy kifosztottak, mint módosabb embereket. 1200 ember loptak meg azt ígérve, hogy „fialtatják” a pénzüket, több kamatot adnak a bankoknál.

sajermariajudit, magyarpeter
Sájer 4 évet ült fegyházban, a feltételes szabadságra bocsátását a gátlástalan bűncselekmény miatt kizárták
Fotó: Metropol

A nő bűntársaival együtt végül 8 milliárd forintot tüntetett el, amelynek a nagy része azóta sem került elő. Körülbelül 7 milliárd forintot sikerült elrejteniük a hatóságok elől, aminek a nyomát a mai napig nem lelték fel. Sájer most a legszűkebb stábba tartozik, mint például a színészripacs Nagy Ervin. Vogel Evelin anyja kezeli a számlákat, fizeti a beszállítókat, színpadi technikát, testőröket, irányítja, kezeli a hirtelen százmilliókkal felduzzasztott Magyar-klán pénzügyeit. A színpadra lépés előtt jellemzően vele vált szót utoljára Magyar Péter.

Sájer Mária, Magyar Péter gazdasági főnöke bírósági vallomásában elismerte, hogy „nem volt ismeretlen” számára ez a pénzügyi modell, vagyis bevallotta, hogy több más piramisjátékban is részt vett.  Súlyosbító körülményként értékelte a bíróság, hogy Sájer Mária akkor is folytatta az emberek kifosztását, amikor a banda egyes tagjait már letartóztatták. Még ekkor is kicsalt több gyanútlan emberből sok millió forintot. Ahogy a bírósági ítélet indoklása kimondja: gátlástalanul hazudva, manipulálva fosztotta ki őket. Ezért a bíróság a lehető legsúlyosabb büntetés-végrehajtási fokozattal sújtotta, 4 év fegyházat kapott, és még a feltételes szabadságra kerülés lehetőségét is kizárták. 

Magyar Péter gazdasági vezetője kiemelkedő szerepet játszott a bűnbandában. Azt hazudta a károsultaknak, hogy a médiába, filmgyártásba fekteti be pénzt, így fizet majd magasabb hozamot. A bírósági ítélet kimondta, hogy egy károsultra vetítve ő okozta a legnagyobb kárt, miután 108 milliót csalt ki egyetlen embertől.  Volt, akit rábeszélt arra, adja el a lakását, hogy a pénzt majd „megforgathassa”. Nem zavarta, ha emiatt utcára került valaki.

Ilyen büntetést csak a legveszélyesebb bűnözők esetében szabnak ki a bíróságok.  Sájer Máriának le kellett ülnie mind a 4 évet. Aztán az útja Magyar Péterhez vezetett.

A dollárcselédek mélyen hallgatnak

Megpróbáltuk fellelni azokat a cikkeket, tudósításokat, amelyeket a baloldali sajtó írt Magyar Péter új gazdasági vezetőjének ügyéről, de nem jártunk sikerrel. Ugyanis a 24.hu-n kívül sem a Soros-blog, azaz a 444, sem a volt indexesek Telex nevű blogja, sem a Soros-féle Átlátszó vagy akár más balos oldal sajtómunkásai nem érezték azt, hogy erről az ügyről be kellene számolniuk a nyilvánosságnak. Lapít a személyes hazugságon lebukott Szauer Péter lapja, a hvg is.

Vogel Evelin, édesanyja és Magyar Péter. Fotó: Metropol

Mély hallgatásba burkolóztak, és valószínűleg azt gondolják, hogy ha nem írják meg az ügyet, akkor arról nem szereznek tudomást az emberek.

Elszomorító, hogy ezt teszik, hiszen ők maguk mondják lépten-nyomon, hogy független-objektív újságírók, ehhez képest most egy nagy közérdeklődésre számot tartó hírt hallgatnak el az olvasóik elől. Mindenkit hibáztatnak, kormányt akarnak buktatni, közben viszont a hallgatásukkal egy bűnözőt védenek, aki emberek pénzét vette el, és lopta meg őket.

Trükkös Zotyó lapja, a 24.hu elkezdte a szerecsenmosdatást

A 24.hu viszont részletesen beszámol, és elkezdi a szerecsenmosdatást, szerintük ugyanis az aljas kormánymédia le akarja járatni nemcsak Magyar Pétert, hanem leendő anyósát is. A baloldali propagandalap azt írja, hogy

Magyar Péter a cikkre reagálva nem cáfolta a történteket, ám azt igen, hogy S. Mária bármilyen pozícióval is rendelkezne a Tisza Pártban.

Idézik Magyart, aki ismét perrel fenyegetőzik, és védi a nemrégiben fegyházból kiszabadult Sájer Mária Juditot. A 24.hu elvégzi a piszkos munkát ugyanis Magyar Pétert támogatják abban, hogy kimosdassák, és kisebbítsék azt a tényt, hogy 

Sájer Mária a jogerős bírósági ítélet indoklása szerint bűnszervezetben követett el folytatólagos csalássorozatot és magánokirat-hamisítást éveken keresztül.

Ez a baloldal és a baloldali módszer, amelyben szerves része és feladata van a dollárcselédeknek. Minden erejükkel azon dolgoznak, hogy elfedjék a valóságot, és az emberekhez ne jusson el az az információ, amely amúgy alátámasztja azt a állítást, hogy milyen emberek is veszik körbe Magyar Pétert: bűnözők, alvilágból ismert figurák és külföldi pénzemberek, akiknek a célja az, hogy megbuktassák a békepárti Fidesz-kormányt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK