Rabszolgaként tartották, majd meggyilkolták azt a nőt, akinek Aszódon találták meg a holttestét

Vágólapra másolva!
Április végén egy nő holttestét találták meg egy aszódi társasház mellett. A nyomozás során kiderült, hogy a nőt halálra verték, miután rabszolgaként tartották fogva Pátrohán.
Vágólapra másolva!

A rendőrséget április 28-án értesítették, hogy Aszódon, egy társasház mellett találták meg egy nő holttestét. A nyomozás közben kiderült, hogy 34 éves piliscsévi nő nem ott halt meg, hanem odavitték, valószínűleg egy autóból tették ki. 

A boncolás kimutatta, hogy a nőt halálra verték, a veséjén és a koponyáján is voltak sérülések. 

Arizon, rendőrautó
Fotó: X

A nyomok Pátrohára vezették a rendőröket, ahol 4 embert elfogtak. Kiderült, hogy a nőt tavaly nyáron vitték Pátrohára, ahol a férfi és a családja rabszolgaként dolgoztatta, valamint többször meg is verték. 

A nő április 28-án rosszul lett a bántalmazások miatt, ezért a család úgy döntött, hogy visszaviszik Piliscsévre, de útközben meghalt. Ezek után Aszódon kitették a kocsiból majd elhajtottak. 

A rendőrök az 57 éves férfit és a feleségét kényszermunkával megvalósított emberkereskedelemmel és halált okozó testi sértéssel gyanúsítja. A fiukat és annak párját pedig halált okozó segítségnyújtás elmulasztásával. Ők beismerő vallomást tettek, szabadlábon védekezhetnek. A férfi és a felesége nem tettek vallomást, őket őrizetbe vették. 

Az Origo korábban megírta, hogy tavaly nyáron egy 80 éves asszony holttestét találták meg a jánoshalmi otthonában. A nyomozás során kiderült, hogy egy 24 éves helybéli férfi betört hozzá az éjszaka, és amikor a nő felébredt a zajra, többször fejbe vágta, majd megfojtotta. Miután megölte az idős asszonyt, ellopta annak TV-jét. 

Egy aszódi férfi 2022-ben vált el a feleségétől, a két közös gyereküket az anyánál helyezte el a bíróság. A férfi ekkor eldöntötte, hogy végez mindkét lánnyal. Amikor a lányai láthatáson voltak az aszódi házában, álmukban egy baltával halálra verte őket. A férfit elsőfokon életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte a bíróság. 

Egy somogyi férfi többször is verte a családját, majd eltervezte, hogy végez velük. A cukorbeteg férfi 300 ezer forintért megbízott valakit, hogy vigye a fiát és a volt élettársát valahova, ahol inzulintúladagolással megölheti őket. A férfi terve azonban lelepleződött. 

Egy férfi megtudta, hogy a munkatársa sok pénzt örökölt, ezért eltervezte, hogy végez vele, és megszerzi az örökségét. Brutálisan megfojtotta a munkatársát, a holttestét pedig beledobta a Dunába.