Orbán Balázs: A kormány az elmúlt 14 évben kiemelt figyelmet fordított a Ludovika Campus megújítására

Vágólapra másolva!
Magyarország kormánya az elmúlt 14 évben kiemelt figyelmet fordított és jelentős erőforrást biztosított a Ludovika Campus és környezete megújítására. A fejlesztések elsődleges haszonélvezői az egyetemi hallgatók mellett a józsefvárosi lakosok.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is beszámolt róla, sok milliárdból változott egyetemmé a Ludovika. A megújult Ludovika Campus létrejöttével a terhelt városrész pezsgő közösségi térrel gazdagodott, amely számos sportolási, kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget kínál nemcsak a kerületi, hanem minden fővárosi lakos számára is - írja Orbán Balázs közösségi oldalán.

Az elmúlt 14 évben a kormány kiemelt figyelmet és jelentős erőforrást fordított a Ludovika Campus és környezete megújítására.

Orbán Balázs, OrbánBalázs, a miniszterelnök politikai igazgatója
Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója

Magyarország kormánya a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nemeskürty István Tanárképző Karának létrehozásával folytatja a fejlesztéseket - írta meg a Magyar Nemzet.

A rossz állapotú ingatlanok felújításával olyan biztonságos környezet kialakítása a cél, melynek előnyeit az egyetemi hallgatók mellett a józsefvárosi lakosok is kiélvezhetik majd. 

A fejlesztések során a magyar állam az érintett ingatlanok lakóinak érdekeit messzemenően figyelembe véve jár majd el - írja a miniszterelnök politikai igazgatója közösségi oldalán.