Elítélték a kegyetlen kemecsei rémet, aki kitépte a barátnője szemét

Vágólapra másolva!
Óriási felháborodást keltett az emberekben, amikor egy kemecsei férfi brutálisan megcsonkította a barátnőjét. A pár akkor veszett össze egymással, amikor a férfi békülni akart egy vita után, a nő azonban nem. A férfi emiatt leteperte és puszta kézzel kitépte a szemgolyóit. A bíróság most jogerősen elítélte a férfit, súlyosbítva az elsőfokú ítéletet.
Vágólapra másolva!

A férfi és a nő 2020 júliusától alkottak egy párt, de a kapcsolatuk nagyon hullámzó volt, többször is szakítottak egymással. Ez történt 2022 februárjában is, ami után a férfi azért ment el a nőhöz, hogy kibéküljön vele. A nő azonban nem akarta vele újrakezdeni, ezért a férfi ideges lett, vitatkozni kezdtek. A kemecsei rém ekkor a nőt a nyakánál fogva egy közeli szántóföldre vonszolta. 

Ott a földre lökte, az egyik kezével a nyakát fogta, a másikkal pedig kitépte a szemgolyóit. 

Emiatt a nő elájult. 

Gy. Attila, a kemecsei rém előzetesben. 
Fotó: Police.hu 

Amikor magához tért nem látott, de sikerült felállnia és visszajutnia a házuk közelébe, közben végig segítségért kiabált. 

Az egyik rokona találta meg, aki még látta, hogy a férfi ekkor is nagyjából két méterrel mellette állt.

Azonban miután meglátta a rokont, a kemecsei rém elszaladt. 

A nőt a kórházban azonnal megműtötték, de a látását már nem lehetett megmenteni, a fertőzésveszély pedig közvetett életveszélyes állapotot okozott. 

Tavaly a Nyíregyházi Törvényszék életveszélyt okozó testi sértés és személyi szabadság megsértése miatt 20 év fegyházbüntetésre ítélte. Akkor a döntés fellebbezések miatt nem lett jogerős. 

Most másodfokon, a Debreceni Ítélőtábla súlyosította a büntetést, 24 év fegyházbüntetésre ítélte a férfit. Az döntés jogerős 

– írja a Debreceni Ítélőtábla.

Az Origo korábban megírta, hogy a férfi korábban elrabolta a nőt, a helyiek pedig csak Gengszterként ismerték. Az elfogása után a baráti köre tovább fenyegették a nőt, benzint locsoltak a családja otthonára. A nőt a megcsonkítása után újabb csapás érte, az anyja házát szétverte egy hatalmas vihar.