Százmillió forintos tüntetést rendezett Magyar Péter, régi baloldali szereplőkkel

Vágólapra másolva!
Hatalmas összegbe kerülő tüntetést szervezett Magyar Péter, régi, unalomig ismert baloldali szereplőkkel és persze unalomig ismert baloldali közhelyekkel. Csak a rendezvény biztosítása százmilliós összegbe kerülhetett. Vajon honnan volt erre pénze?
Vágólapra másolva!

Legalább százmillió forintba kerülő tüntetést szervezett Magyar Péter, az exférj. Azt nem tudjuk, honnan volt erre pénze. De a kérdés persze adódik azonnal: mégis, honnan?

A demonstráción csak baloldali emberek szólaltak fel. Köztük a mindenhonnan kikopott baloldali celeb, Nagy Ervin, az RTL Klub bukott sorozatszínésze, baloldali tüntetések rendszeresen szereplője vagy épp Epres Attila, a Szomszédok egykori pincére. Ő nemrégen egy baloldali hetilapnak mocskolta a kormányt.

Az exférj egyébként a legtipikusabb baloldali közhelyeket sorolta fel és persze be is jelentett egy baloldali mozgalmat, amit nyilván párttá akar majd alakítani.

Mint arról korábban beszámoltunk, manipulált fotókat tett közzé magáról újabban közösségi oldalain Magyar Péter. Miután ezt megírtuk, két órán belül reagált, de egyetlen állítást sem cáfolt, csak a "szépfiú imázsról" értekezett. Annak valószínűleg örült, a sminkeléséről és a photoshopról írt soroknak kevésbé. 

Az exférj azóta jelentkezik hisztérikus posztjaival, mióta kirúgták, és láthatóan politikus akar lenni, ezért találkozott a Jobbik egyik politikusával is. Láthatóan egyébként a dollármédia is pátyolgatni kezdte.