Orbán Balázs is jelentkezett Washingtonból

orbánviktor
Orbán Viktor és Kevin Roberts
Vágólapra másolva!
Orbán Balázs is részt vesz az amerikai találkozón, ahol ma Orbán Viktor kormányfő Kevin Robertssel, az amerikai Heritage Foundation elnökével fog találkozni.
Vágólapra másolva!

Orbán Balázs egy Facebook-bejegyzésben jelentkezett Washingtonból, és felhívta a figyelmet arra, hogy Kevin Roberts, az amerikai Heritage Foundation elnöke X-bejegyzésében méltatta Magyarországot. Roberts kiemelte, hogy nagyon várja a mai, csütörtöki találkozót Orbán Viktor miniszterelnökkel.

Kevin Roberts szerint

 a világnak szüksége van egy olyan mozgalomra, amely az igazságért, a hagyományokért, a családokért és az átlagemberekért küzd.

Magyarország pedig vállalta ezt a feladatot, igen nagy sikerrel.

Orbán Viktor is Washingtonban

Jó reggelt, Amerika! – írta csütörtök reggeli Facebook-bejegyzésében Orbán Viktor miniszterelnök, aki Washingtonból jelentkezett. Mint ismert, Orbán Viktor csütörtökön Washingtonban Kevin Robertsszel, a leghíresebb amerikai konzervatív kutatóintézet, a Heritage Alapítvány elnökével folytat panelbeszélgetést „az Egyesült Államok és Magyarország kapcsolatainak jövője” címmel, a magyar stratégiai gondolkodásról a kialakuló globális biztonsági, gazdasági és társadalmi konfliktusok korszakában.

Pénteken pedig a kormányfő Donald Trump korábbi amerikai elnökkel tárgyal Floridában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK