Magyar Péter egy bántalmazó senkiházi

Magyar Péter jogász, MagyarPéter,  2024.03.15., március 15., 2024. március 15.,
Fotó: Havran Zoltán/Mediaworks
Vágólapra másolva!
Magyar Péter egy bántalmazó senkiházi - írja legújabb bejegyzésében Ibolya Csenge influenszer, aki Varga Judit volt férjének cselekedetére reagált.
Vágólapra másolva!

Ibolya Csenge influenszer a közösségi oldalán emlékeztet, hogy Varga Judit a vele történt bántalmazás kapcsán azt írta: “…a volt férjem azt mondta, ha elhagyom és továbbra is el akarok válni, akkor feljelent a Központi Nyomozó Főügyészségen…” Ibolya Csenge a bejegyzésében felteszi a kérdést:

milyen férfi az ilyen? Milyen férfi az, aki ilyen fenyegetéssekkel próbálja zsarolni a nála magasabb pozícióban lévő feleségét, a gyermekei édesanyját?

Hozzátette: 

elmondom egyszerűen! Egy bántalmazó senkiházi. És azok, akik csukott szemmel és befogott füllel mennek el amellett, amit ez az embernek nem nevezhető beteg képződmény művelt a családjával, a barátaival és azzal a közösséggel, ahol ő próbált érvényesülni, csak nem sikerült neki, legyenek tudatában, hogy ők a következők!

Az influenszer szerint 

a bántalmazás egy séma… az árulás egy séma! És aki egyszer már elkövette bármelyiket is, újból és újból el fogja követni… 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK