Itt vannak a drámai részletek a március 15-ei ünnepség alatt az osztályteremben megerőszakolt kislányról

Vágólapra másolva!
A bíróság letartóztatta az encsi fiút, aki az egyik helyi általános iskolában tartott március 15-ei ünnepség alatt egy osztályterembe csalt és megerőszakolt egy kislányt.
Vágólapra másolva!

Ahogy írtuk, az egyik ott tanuló gyerek az encsi általános iskola épületében, a 6. óra után beszélgetés ürügyén az egyik osztályterembe csalt egy kislányt, amíg az aulában a március 15-ei ünnepség zajlott. 

A teremben megszorította áldozata nyakát, lefogta a kezeit, lehúzta a nadrágját, és megerőszakolta. 

Mivel a támadó a folyosóról hangokat hallott, befejezte, amit elkezdett, aztán kiment a teremből. Az ajtót viszont nem hagyta nyitva. Kívülről rázárta a kislányra, hogy ne tudjon elmenekülni. A bezárt áldozat segítségért kiabált. Hangját meghallotta egy, már őt kereső osztálytársa, aki megkereste a támadót és követelte, hogy azonnal engedje ki a kislányt a teremből. 

A rendőrök szexuális erőszakkal és személyi szabadság megsértésével gyanúsítotják a fiút. 

Az ügyész pedig azt javasolta, hogy tartóztassák le. Indítványukban azt írták, a gyanúsított cselekménye – bizonyítottság esetén – "alkalmas lehet tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére, erőszakkal elkövetett szexuális erőszak és tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére, aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének megállapítására." A Miskolci Törvényszék közleményében az olvasható, hogy a bíróság álláspontja szerint a kiszabható büntetés súlyosságára figyelemmel a gyanúsított szökésétől, elrejtőzésétől megalapozottan lehet tartani. Emellett személyiségében és egzisztenciális helyzetében sem volt feltárható ezt ellensúlyozó tényező.  Ezen túl annak a veszélye is megállapítható, hogy ha a gyanúsított szabadlábon hagyják, a kislányt vagy a tanúkat – akik mind az iskolatársai, így azt is tudja, hol laknak – megfélemlítené vagy megpróbálná befolyásolni, amivel az eljárás sikerét meghiúsítaná. A bíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását, amit javítóintézetben kell letöltenie.

Eközben megvizsgálták az áldozatot és kijelentették, 

hogy 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek a támadás során.

image

Korábban egy román pedofil egy kislányt akart megerőszakolni, Monoron kifosztottak és megerőszakoltak egy nőt. Egy férfi több nőt is megerőszakolt egy hónapon belül, egy pápai férfi pedig nemcsak megerőszakolt, hanem fogva is tartott egy nőt.