Hónapokkal a gyilkosság után találtak meg egy elásott holttestet Zalaegerszegen

Vágólapra másolva!
Március 4-én tettek bejelentést a rendőrségen, hogy egy elásott holttestet találtak Zalaegerszegen. A rendőrök gyorsan megtalálták a két gyilkost, harmadik társukat jelenleg is keresik. Kiderült, hogy a férfiak egy vita hevében verték halálra az ismerősüket, majd elásták.
Vágólapra másolva!

A két férfi és a még szökésben lévő társuk tavaly novemberben, Zalaegerszeg egyik kietlen részén, a korábbi szennyvíztelepnél összeveszett a hajléktalanként élő ismerősükkel. 

Mindhárman többször megütötték, megrugdosták és megtaposták, az egyikük pedig egy deszkával is többször megütötte a fején. Az ismerős olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. 

Fotó: Police.hu 

A részeg támadók ezek után elásták a holttestet. Március 4-én egy másik hajléktalan tett bejelentést a rendőrségen, hogy egy elásott holttestet talált. A rendőrök pár órán belül elfogták a banda két tagját, a harmadik társukat elfogatóparancs alapján keresik. 

Az ügyészség javasolta mindkét férfi letartóztatását, amiről ma dönt a bíróság. 

Az Origo korábban megírta, hogy egy zuglói férfi az anyját ölte meg, egy szőregi asszony pedig a férjét. Egy borsodi férfi meggyilkolta és elásta az élettársát, Kaposhomokon egy nő a csecsemőjével végzett.