Gyerekeket dolgoztatott prostituáltként egy miskolci pár

Vágólapra másolva!
Egy miskolci pár megismerkedett két lánnyal, akik az egyik intézetből szöktek meg. Befogadták, majd kihasználva a helyzetüket arra kényszerítették őket, hogy prostituáltként dolgozzanak.
Vágólapra másolva!

A pár a gyerekeikkel együtt egy miskolci házban éltek. Idén, egy fiú segítségével megismerkedtek két lánnyal, akik egy intézetből szöktek meg. Befogadták őket, ellátást és családias hangulatot biztosítottak nekik egy ideig. 

Később azonban kihasználták, hogy nincs hova menniük, ezért rávették őket, hogy prostituáltként dolgozzanak.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Pornográf felvételeket készítettek a lányokról, amiket feltöltöttek egy internetes oldalra. A kuncsaftokat a pár otthonában fogadták.

A lányoknak sikerült megszökniük, annak ellenére, hogy elvették tőlük a pénzüket, nem kapták meg az ígért összeget és egyre több kuncsaftot kellett volna fogadniuk.

A bíróság többek között a szökés, elrejtőzés veszélye miatt elrendelte a pár letartóztatását egy hónapra. A végzés nem végleges – írja közleményében a Miskolci Törvényszék.

Az Origo korábban megírta, hogy lányok kényszerítettek prostitúcióra gyerekeket, egy nő pedig külföldön vett rá egy magyar lányt, hogy dolgozzon prostituáltként. Debrecenben egy panzióban dolgoztattak fiatal lányokat.