Bródy János, VV Zsolti, Puzsér Róbert és a többiek: megkérdeztük, mit szólnak ahhoz, hogy Magyar Péter kínozta a feleségét?

Vágólapra másolva!
Az agresszív-bántalmazó Magyar Péter mellett kiálló baloldali propagandistákat nem zavarja, hogy Varga Judit exférje a terhes feleségét az ajtónak lökte, késsel fenyegetőzött és rendszeresen bántalmazta, és többször bezárta egy szobába.
Vágólapra másolva!

Ön elfogadhatónak tartja-e Magyar Péter viselkedését, aki a terhes feleségét az ajtónak lökte, késsel fenyegetőzött és rendszeresen bántalmazta, többször bezárta egy szobába Varga Juditot? 

– ezt az egyszerű kérdést tettük fel az alábbi baloldali propagandistáknak Varga Judit szerdai interjúja kapcsán. 

Mutatjuk, hogy kiknek küldtük el a fenti kérdést, de cikkünk megjelenéséig senki sem válaszolt. Azért őket választottuk, mert ők eddig egyértelműen kiálltak a hiperagresszív Magyar mellett; ki együtt tüntikézett Magyar Péterrel, ki a Facebookon hízelgető like-okat küldött.

  • Puzsér Róbert (Egy MSZP-s propagandaoldal publicistája) 
  • Epres Attila (A Szomszédok pincére, szinkronszínész)
  • Gulyás Márton (Soros pénzekből fenntartott propagandaoldal vezetője)
  • VV Zsolti (baloldali infuenszer, az RTL Klub kanálisműsorának sztárja)
  • Bolgár György (A Kádár-diktatúra máig aktív propagandistája)
  • Bródy János (baloldali zenész, a Kádár-rendszer óta a mindenkori baloldali vagy magát annak mondó hatalom támogatója) 
  • Papp Gergely (riporter; vicces, saját maga által adott nevén Pimaszúr - RTL Klub)

 

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot, késsel fenyegette, gyakran bezárta - borzalmas részletek

 

Mint arról korábban beszámoltunk, Varga Judit szerdán újabb részleteket osztott meg Hajdú Péternek adott interjúja során arról, hogy milyen szörnyű bántalmazásokat és kínzásokat kellett elviselnie Magyar Pétertől. Mint az az elmúlt napokban Varga Judit elmondásából kiderült, Magyar Péter végtelenül féltékeny volt egész házassága alatt Varga Juditra, mivel Varga önerőből épített ki rendkívül sikeres karriert, mellette három gyermeket nevelt; míg ő csak azokon a munkahelyeken tudott megmaradni, amelyeket éppen a felesége kapcsolatainak és sikereinek köszönhetett. Rendszeresen szidta Varga Juditot, lenézte a barátait, családját, a volt igazságügyi minisztert gúnynevekkel illette, folyamatosan, minden élethelyzetben próbálta megalázni. Magyar Péter módszeresen próbálta meg tönkretenni feleségét; terhesen nekilökte az ajtónak; volt, hogy gyermekei előtt zárta be egy szobába és nem engedte ki, a saját gyereke szabadította végül ki; valamint olyan eset is, amikor Varga Judit már annyira félt férjétől, hogy szülei közé feküdt be az ágyba, mire Magyar egy konyhakéssel kezdett el fel-alá járkálni, így félemlítette meg Varga Juditot és édesanyját. Más alkalommal Magyar a levetett nadrágját az övcsattal együtt direkt hozzávágta Varga Judithoz, de olyan hátborzongató részlet is kiderült, hogy egy alkalommal Magyar eljátszotta, hogy gyógyszereket vett be, aztán mikor Varga Judit kihívta a mentőket, akik ki is érkeztek a házhoz, Magyar Péter beismerte, hogy csak álöngyilkosság volt és elmenekült. Varga Judit néhány nappal ezelőtt Facebook-bejegyzésében is írt arról, hogy házassága alatt akadt verbális és fizikai erőszak is bőven, azonban a fizikai erőszakról Hajdú Péternek azt mondta, nem akar minden szennyest kiteregetni, így erről egyelőre nem akart bővebben beszélni. 

Ezek után lapítanak Magyar Péter baloldali támogatói.