Thaiföldi luxusnyaralásról érkezett az erőszakos baloldali tüntetésre VV Zsolti

Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A jelek szerint nincsenek pénzügyi gondjai VV Zsoltinak, aki egy többhetes, thaiföldi utazáson lazított férjével január második felében. A celebpárnak nem volt rossz dolga: hajókáztak a nyílt vízen, napoztak az érintetlen szigeten, privát szigettúrán vettek részt és snorkeleztek. Különösen visszatetsző, hogy az egykori transzvesztita „előadőművész" a többhetes luxusnyaralás után nem sokkal a reménytelen hazai élethelyzetekről szónokolt a baloldali legújabb erőszakos tüntetésén.
Vágólapra másolva!

VV Zsolti volt az egyik szervezője a pénteken megtartott, rendőrök vegzálásával záruló baloldali tüntetésnek. Az egykori villalakó az esemény főszónokaként hosszasan beszélt szegénységről és kilátástalan élethelyzetekről. 

Ehhez képest igencsak meglepő, hogy egy kifejezetten drága és egzotikus helyről "érkezett" a megmozdulásra: a tengerparti paradicsomként ismert Thaiföldről.

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy télből nyárba utazva pihenje ki fáradalmait, de úgy látszik, a baloldali influenszernek ez nem jelent problémát. Facebookos bejegyzése alapján január végén a délkelet-ázsiai országban, egész pontosan Ban Ao Nangnál nyaralt "férjével". A bő lére eresztett élménybeszámoló alapján nem volt rossz dolga a celebpárnak, minden jóban részük volt: hajókáztak a nyílt vízen, napoztak az érintetlen szigeten, privát szigettúrán vettek részt és snorkeleztek.

"Tegnap egy privát szigettúrára indultunk, ott többnyire infrastruktúra nélküli szigetekre kalauzolják a turistákat. Mások is választják ezt a programot, melynek az utolsó állomásánál lehetőség van snorkelezni. Itt a hajók nagyjából 100 méterre horgonyoznak le az érintetlen szigettől, a nyílt vízen. A jó úszók mellény nélkül, a többiek mellénnyel, a fejüket a vízbe hajtva csodálhatják a tengeri élővilágot. A bátrabbak ki is úszhatnak a partra felfedezni a lakatlan szigetet" - fogalmazott a baloldali tüntetésszervező. 

VV Zsolti meseszép helyen, a thaiföldi Ban Ao Nangnál pihente ki a fáradalmait, hogy aztán reménytelen élethelyzetekről beszéljen a pénteki baloldali tüntetésen
Fotó: Facebook

Az utazás időtartamára sem lehetett panaszuk VV Zsoltiéknak: a poszt szövegéből arra lehet következtetni, hogy több hétig élvezték a tengerparti kalandokat és a napsütést. Thaiföldön jelenleg nagyon meleg van, a hőmérséklet megközelíti a 40 fokot. "Nagyjából az évben ez a 3 hét van, amikor Patrikkal eltudunk szakadni az étteremtől és kivehetjük a szabadságunkat. Ilyenkor messzire utazunk, próbálunk elszakadni, kikapcsolódni" - büszkélkedett posztjában. Egy thaiföldi kirándulás nem olcsó mulatság: az utazási irodák félmillió forinttól kínálják kéthetes csomagjaikat.

VVZsolti
VV Zsolti a baloldali tüntetésen szónokol - pár nappal a thaiföldi kalandok után 
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

VV Zsoltiról éppen a napokban készítettünk egy rövid összeállítást. A baloldali celeb sokféle drogot kipróbált pályafutása során. Szerencsét próbált valóságshow-szereplőként, transzvesztita „előadőművészként”, újabban pedig influenszercelebként mutatkozik a nyilvánosságban. Több alkalommal is minősíthetetlen megnyilvánulással próbálta fel hívni magára a figyelmet: talán a legerősebb az volt, amikor villalakóként azt mondta, „akkor b*szd meg, fogdosd a f*szomat”

A közéletben azután lett igazán aktív, hogy a parlament elfogadta az általa ellenzett gyermekvédelmi törvényt. VV Zsolti ettől a ponttól kezdve az addigiaknál is erőteljesebben képviseli az LMBTQ-ügyeket. Állítása szerint homoszexualitása miatt bocsájtották el az intézetből, ahol kamaszéveit töltötte.