A puszta öklével okozott életveszélyes sérülést egy férfi egy sátoraljaújhelyi kocsmában

ököl illusztráció
ököl illusztráció
Vágólapra másolva!
A férfi barátnőjével és a húgával szórakozott, amikor egy másik férfi kéretlenül közeledni kezdett feléjük. A férfi úgy érezte, itt az idő a cselekvésre: ököllel úgy megütötte a másik férfit a kocsma előtt, hogy az életveszélyesen megsérült.
Vágólapra másolva!

2022. május közepén éjjel a férfi a barátnőjével és a húgával egy sátoraljaújhelyi szórakozóhelyen voltak. Egy másik baráti társaságból

az egyik részeg férfi táncolni akart a nőkkel, akik azonban elutasították, a férfi pedig rászólt, hogy ne zavarja őket.

Emiatt a két férfi összeveszett. A részeg férfi továbbra is erőltette a táncot a nőkkel, mire a biztonsági őrök kikísérték az utcára.

A másik férfi kiment dohányozni, és meglátta, hogy a nőket zaklató férfi a biztonsági őröket szidja, majd hozzá fordult, és verekedni hívta. A férfi a kihívást elfogadta, elindult felé, mire

a provokáló férfi közeledni kezdett, felemelte a kezét, a másik férfi pedig ököllel arcon ütötte olyan erővel hogy háttal a járdára esett.

A kép illusztráció Forrás: pixabay.com

A megvert férfi

életveszélyes sérülést szenvedett.

Az ügyészség a büntetlen előéletű férfival szemben börtönbüntetés kiszabását javasolta.

Ahogyan megírtuk, egy nyíregyházi kocsma előtt is összeverekedett 11 férfi, egyikük életveszélyesen megsérült. Egy férfi pedig egy szerencsi szórakozóhelyen vert össze mindenkit válogatás nélkül, Debrecenben pedig szó szerint félholtra verték az egyik vendéget egy kocsma előtt.

Forrás: Ügyészség