Nők gyalázása kapcsán is csak hallgat a dollárbaloldal?

Szabó Tímea
Szabó Tímea
Vágólapra másolva!
A Párbeszéd-Zöldek politikusát is megkereste az Origo azzal kapcsolatban, mit gondol Arató András baloldali újságíró aljas írásáról, amelyben a lemondott Novák Katalint és Varga Juditot gyalázza.
Vágólapra másolva!

Kurvának nevezi a két politikust

Mint arról az Origo is beszámolt, Arató András baloldali újságíró Kurvák cseréje címmel jelentetett meg publicisztikát Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról vasárnap a Klubrádió honlapján. Gyalázatos, amit az újságíró megengedett magának, és valószínű, hogy ezt ők is realizálták, de csak másnapra, hiszen 

hétfő délutánra már „Bútorok cseréje?”-re változtatták a cikk eredeti címet, és még a cikk url-t is átírták.

Arató András véleménycikke azon túl, hogy ocsmány, tele van közönséges sértésekkel. A köztársasági elnök, valamint a korábbi igazságügyi miniszter lemondása kapcsán Arató többek között azt írta, hogy

ha nem megy jól a kupleráj, nem a bútort kell lecserélni, hanem a kurvákat.

Emellett félreérthetetlenül „Novák és Varga úrhölgyekről”, valamint „(nyilvános) házról” írt. Jellemző az is, hogy szerinte a lemondás után a nők „a közélettől is a fakanál irányába veszik az útjukat”.

Mindenképpen gyalázatos az újságíró viselkedése, hiszen lehet, hogy más politikai nézetet vall, és nem jobboldali, ugyanakkor nyomdafestéket nem tűrő módon gyaláz két nőt, akik családanyák, nem mellesleg hosszú éveket át szolgálták a magyar hazát, dolgoztak a magyar családokért.

Szabó Tímea
Szabó Tímea Fotó: Facebook

Megkérdeztük Szabó Tímeát, mit gondol Arató András gondolatairól

Arató András publicisztikájával kapcsolatban az Origo írásbeli sajtómegkeresést küldött Szabó Tímeának, a Párbeszéd-Zöldek parlamenti képviselőjének azzal kapcsolatban, hogyan értékeli az újságíró viselkedését, azt, amit Arató András baloldali újságíró írt. 

Mivel a képviselő számtalan alkalommal kifogásolta, amikor nőket ért atrocitás, vagy bárminemű támadás, így bízunk benne, hogy megtisztelt minket válaszával a mostani ügy kapcsán is.

Szabó Tímea
Szabó Tímea és baloldali képviselőtársai korábban a Parlamentben is demonstráltak.

Korábban megkerestük Donáth Annát, a Momentum elnökét, valamint Gyurcsány Ferenc feleségét is, mit gondolnak az ügyről.

Amint választ kapunk, cikkünket frissítjük!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK