Gyerekotthonból szökött kislányt dolgoztattak prostituáltként

Vágólapra másolva!
Két férfi és a női társuk befogadták a 13 éves lányt, majd a lkahatásért cserébe prostituáltként dolgoztatták. Több olyan kuncsatfja is volt, akik tudták róla, hogy még kiskorú.
Vágólapra másolva!

Két férfi és egy nő 2022. október 29. és november 10. között egy Tatabányához közeli településen befogadott egy

 gyerekotthonból szökött 13 éves lányt, akit lakhatásért és ellátásért cserébe rávettek, hogy dolgozzon prostituáltként. Az egyik férfi többször le is feküdt a lánnyal, miután beleegyezett.

A nő egyik férfi ismerősével együtt - aki nem tudta, hogy a lány kiskorú - felhívott egy-egy férfit azért, hogy találkozzanak a lánnyal, aki pénzért cserébe szexelt velük. Ez a két férfi viszont tudta, hogy a lány még gyerek, mégis szexeltek vele, amiért 50.000, illetve 15.000 forintot fizettek.

Az ügyészség a lány futtatásában részt vevő férfival szemben felfüggesztett börtönt javasolt, a többiekkel szemben prostitúcióra kényszerítés, szexuális visszaélés, illetve gyerekprostitúció kihasználása miatt börtönbüntetés kiszabását javasolta. Három férfi esetében azt is, hogy a bíróság végleg tiltsa el őket minden olyan foglalkozástól, ahol gyerekekkel lépetne kapcsoaltba.

Néhány évvel ezelőtt egy Somogy vármegyei házaspár ellen emeltek vádat, akik szintén intézetből szökött fiatal lányokat kényszerítettek prostitúcióra. Egy miskolci férfi kiskorú barátnőjét dolgoztatta prostituáltként, három fiatal lány pedig náluk is fiatalabb kamaszokat vett rá prostitúciós tevékenységre. Ám vannak, akiket saját szüleik kényszerítenek ilyesmire, ahogyan egy korábbi cikkünkben megírtuk.