Ajánló a HírTV Radar című műsorából

HírTV Radar
HírTV Radar
Vágólapra másolva!
Összefoglaljuk és ajánljuk a HírTV Radar című műsorának mai tartalmát. A 17:30-kor kezdődő riportműsor, ami ezen a linken élőben, de egy órás, késleltetett formában is nézhető, egyébként izgalmas témákkal és megközelítéssel próbál a hétköznapi embereknek segíteni olyan problémák feltárásával és megoldásával, amelyek a nagyközönséget érintik.
Vágólapra másolva!

Ha lemaradt volna, nézze meg a legutóbbi adás egyik izgalmas történetét

26 évnyi rejtély és 5 évnyi pereskedés után ítélet született első fokon a Fővárosi Törvényszéken a Fenyő-gyilkosság ügyében.

A Radar mai adásában

Nyíregyháza cigigyár: Illegális cigarettagyárra csapott le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Az üzemben az előzetes szakvélemény szerint a töltőgépsor percenként négyszáz szál cigaretta előállítására volt alkalmas. A pénzügyőrök az eljárások során több, mint 2 tonna vágott dohányt, mintegy 300.000 szál cigarettát és különböző gyártáshoz használatos terméket foglaltak le. Következő műsorunkban megismerhetik az ügy részleteit, kameráinkat beengedték az illegálisan működő gyár területére.

Állatkert: Shese, a Fővárosi Állatkert- és Növénykert zsiráfja indította el Magyarország első húshelyettesítő viadalát!

Elhízás: A magyarok élen járnak az elhízás tekintetében! Európában az első, világszinten pedig a 4. helyen állunk. Az USA, Mexikó és Új-Zéland előz meg minket. Sajnos már a gyerekek között is nagyon sok a túlsúlyos. Ha már pár apró lépést betartunk, hatalmas változást érhetünk el. Jöjjön pár jó tanács egy testtudat trénertől.

Beteg kisfiú: Van Miskolc mellett egy ritka betegséggel küzdő kisfiú. Jobb oldalon van a szíve, két lépe és egy veséje van. Valamint van egy plusz nyaki és háti csigolyája, neki tartanak egy jótékonysági sütivásárt szombaton

Senior torna: Ingyenes szenior torna indult szépkorúaknak a Rákosmentén. Czanik Balázs, capoeira aerobic oktató, életmód tanácsadó alaposan átmozgatta az első órán résztvevőket. Emellett hasznos tanácsokkal szolgált, mire érdemes odafigyelni ebben a korban, hogy egészségesek maradjunk.

Zsuzsi Asztala: Acéltartály belülről, gázmaszk, csúcstechnológiás kombájn, a világ legerősebb chili paprikája, világbajnok sajtok valamint fürj és galamb comb a tányérokon. Sírás, nevetés és sok sok verejték. A Zsuzsi asztalában György-Horváth Zsuzsi szemüvegén keresztül tekinthettek be a nézők a hazai agrárkulturális életbe.

Karnevál: Szerencsére túl vagyunk a tél legsötétebb napjain, és már látszik is a fény az alagút végén. Közeledik a farsang, sőt a világ egyes tájain már az utcán melegítenek a világ legnagyobb karneváljaira

Háború: Lassan két éve tart a háború Oroszország és Ukrajna között. A napokban újabb fontos hírek érkeztek, hiszen Vlagyimir Putyin Tucker Carlsonnak adott interjút, míg Volodimir Zelenszkij ukrán elnök leváltotta a fegyveres erők főparancsnokát.

Farsang története: Lakodalmak, bálok, karneválok és különböző népünnepélyek időszaka a farsang. Így volt ez évszázadokkal ezelőtt, és így van ez most is. Csupán a szokások finomodnak, de lényeg ugyanaz, elűzni a telet és köszönteni a bőséget hozó tavaszt.