Elképesztő terrorban tartotta volt élettársát egy komáromi férfi

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
illusztráció
Vágólapra másolva!
Többször is életveszélyesen megfenyegette volt élettársát egy komáromi férfi, miután az agresszív viselkedése miatt szakítani akart vele. Arra is volt példa, hogy légpuskával támadt a nőre. A bíróság zaklatás miatt ítélte el.
Vágólapra másolva!

A férfi és élettársa 2022. tavaszától rendszeresen veszekedtek. A férfi június 6-án

hajnalban érkezett haza komáromi házukba, majd összeveszett a nővel, és megfenyegette, hogy megöli.

Miután másnap délelőtt megismételte a fenyegetést, a nő felszólította, hogy költözzön el tőle.

A kép illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Nem sokkal később azonban megjelent. A nő és a gyerekei pont nem voltak otthon, a házban azonban dolgozott egy férfi. Mielőtt a nő megérkezett,

a férfi a ház kertjében patronos légpuskával egy hungarocell táblára lövöldözött.

Nem tudta elfogadni, hogy élettársa véget vet a kapcsolatnak, ezért miután a családjával megérkezett a közös lakásukba, a légpuskát továbbra is a kezében tartva, rákiabált, hogy "kiluggatlak, mint egy szitát, beléd engedem az egész tárat".

A halálra rémült nő a telken lévő házba zárkózott be a gyerekekkel, majd az egyik telekszomszéd segítségével riasztotta a rendőröket.

A komáromi bíróság a január 16. napján tartott előkészítő ülésen zaklatás miatt

jogerősen 90 nap elzárásra ítélte,

emellett kötelezte a 117.173 forintnyi bűnügyi költség megfizetésére is.

2019-ben egy kecskeméti férfi is fegyverrel próbálta rávenni volt barátnőjét, hogy költözzön vissza a közös lakásukba. Egy másik férfi pedig közös gyerekük szeme láttára késelte meg volt élettársát. Az asszony életveszélyes sérüléseket szenvedett. Néhány évvel ezelőtt pedig Marcaliban tett feljelentést egy nő arról, hogy volt élettársa életveszélyesen megfenyegette őt, miközben a bejárati ajtót rugdosta.

Forrás: Tatabányai Törvényszék