Megölte egy nyíregyházi férfi az élettársát, aztán a holttesttel hagyta együtt a gyerekeit - videó

rendőrség, rendőrautó, illusztráció
Vágólapra másolva!
Volt férjéhez menekülhetett egy nyíregyházi nő, mielőtt megölte az élettársa. Holttestét szombat hajnalban találták meg, akkor már napok óta halott volt, öt nevelt gyereke pedig végig ott volt a lakásban. Végül egyikük, egy 14 éves fiú hívta a mentőket. Kiderült, hogy az áldozat visszajárt a volt férjéhez, amikor új párja bántotta. A gyerekeket hatalmas trauma érte, most az édesanyjukhoz, a gyilkos lányához kerültek - tudta meg a Tények.
Vágólapra másolva!

A nő holttestét szombaton hajnalban találták meg egy nyíregyházi lakásban. Napokkal korábban ölhették meg. A gyilkossággal a nő élettársát gyanúsítják - tudta meg a Tények.

A férfi ráadásul több napra magára hagyta a gyerekeket a nő holttestével. Végül egy 14 éves fiú hívta fel a mentőket és az egyik rokonukat.

A férfi a lánya házába menekült, ott fogták el a rendőrök.

A rendőrség információi szerint

az 53 éves M. Zoltán olyan brutálisan megverte a 39 éves élettársát, hogy a nő belehalt a sérüléseibe.

A bíróság azóta elrendelte a bűnügyi felügyeletét. A rendőrök halált okozó testi sértés miatt indítottak eljárást a férfi ellen, valamint szakértők bevonásával vizsgálják a kiskorú veszélyeztetésének lehetőségét.

Egy másik gyilkos, szintén hetekig magára hagyta barátnője holttestét, miután végzett a lánnyal. Tószegen egy férfi a rokonait ölhette meg.