Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Egy kisgyerekes családapa az olaszliszkai halálos baleset áldozata

rendőrszalag, rendőrség
Vágólapra másolva!
Olaszliszkán, a 37-es út 47-es kilométerénél brutális baleset történt. Két autó frontálisan egymásba csapódott, miután az egyik autó áttért a szembejövő sávba - írta meg a Bors. Három katona kocsijába rohant bele egy büntetés-végrehajtásban dolgozó férfi. Hátul ült Gábor, akinek az életét már nem lehetett megmenteni.
Vágólapra másolva!

Az autók eleimre törtek, a légzsákok is kiszakadtak, mindenki megsérült.

– közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a vétkes sofőrre utalva. A katonák autójában, hátul ülő férfi életéért sokáig harcoltak, végül helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Forrás: Origo

– mondta Gábor egyik ismerőse. A férfi édesanyja megélte szeretett fia halálát. Rajta kívül van több lánytestvére, felesége és egy kis gyereke is van. Nekik is szembesülniük kell a férfi elvesztésével.

– tette hozzá szomorúan az ismerős.

A vétkes sofőr most kórházban van, ahol nemsokára kihallgatják a Központi Nyomozó Főügyészség nyomozói.

Egy frontális ütközésben szinte mindig megsérül valaki, általában többen is, de az sem ritka, hogy valaki nem éli túl. Tavaly nyáron a 13-as főúton karambolozott így két autó. Abban nem halt meg senki, de többen megsérültek. Kóka mellett egy sülysápi nő halt meg frontális balesetben nyáron. Áprilisban egy autós nem élte túl, amikor Győrnél szemből belerohant egy teherautóba. Négy nappal korábban Pörbölynél megtörtént ugyanez. Egy autó és egy teherautó ütközött össze frontálisan, amit a kocsi sofőrje nem élt túl. 2022 nyarán pedig egy férfi és a kiskutyája is meghalt egy ilyen balesetben az egyik gesztelyi körforgalomnál.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről