Szánthó Miklós: 2023 az az év, amikor hivatalossá vált, hogy a magyarországi baloldal hazát árul

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója
Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója
Vágólapra másolva!
Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója év végi nagyinterjút adott a Mandinernek, ahol beszél a dollárbaloldalról, Magyarország szerepéről, a woke-mozgalom és a kommunizmus kapcsolatáról is.
Vágólapra másolva!

Az interjúban Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója beszél többek között a kommunizmus és a woke-mozgalom közötti kapcsolatról. Mint fogalmazott, a woke lényegében maga a kommunizmus, csak új köntösben.

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója Forrás: Alapjogokért Központ

A magyarországi baloldal töretlen mélyrepüléséről és a nyílt társadalom hálózatának külföldi beavatkozási kísérleteiről: A főigazgató szólt a dollárbaloldalról is, akik véleménye szerint szerint teljesen elvesztették az erkölcsi és morális alapjukat.

A magyarországi baloldal minden erkölcsi és morális alapját elvesztette úgy általában is, de kiváltképp a szélsőjobbal való riogatás kapcsán, hiszen ők fogtak össze vígan és dalolva az általuk korábban >>nácinak<< és >>fasisztának<< nevezett Jobbikkal.

„Elvált a tüdő a májtól, egyértelműen és kétséget kizáróan bebizonyosodott, mely magyarországi pártokat és politikusokat bérelték fel külföldről, hogy kifejezetten Magyarország ellen dolgozzanak.

– vélekedett Szánthó

Magyarország nemzetközi térben betöltött szerepéről, nemzetközi folyamatokra térve elmondta, hogy

„Ha úgy tetszik, a radikálisan érdekalapúnak tűnő magyar külpolitika értékalapú, csak itt az érték a magyar érdek. És az „önző" érdek, a szuverenitásvédelem kiemelt érték, ha hozzávesszük, hogy a magát civilizációs öngyilkosságba hajszoló nyugat politikai tere alapvetően az új dimenziókat behozó globalista-szuverenista megosztottságúvá vált – emelte ki.

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatójával készült interjút teljes terjedelmében a linkre kattintva olvashatják