Azt hitte senki sem látja, és zsebre vágta az elejtett pénztárcát a tatabányai buszon - videó

Pénztárcát, talált, a buszon, nem, habozott, embeddel,
Vágólapra másolva!
A férfi felfigyelt egy buszon felejtett pénztárcára, majd gondolkodás nélkül zsebre tette a benne talált pénzt, a tárcát pedig a benne lévő iratokkal együtt kidobta, miután leszállt a buszról.
Vágólapra másolva!

A férfi június 8-án egy Tatabánya-Nyergesújfalu útvonalon közlekedő buszon utazott, majd

felfigyelt egy ülésen felejtett pénztárcára, mielőtt Tatán leszállt.

A férfi pénztárcát a benne lévő

120.000 forinttal, és iratokkal együtt eltette.

Még a buszon átkutatta a pénztárcát, kivette belőle a pénzt, és a saját pénztárcájába tette, majd a buszról Nyergesújfalun leszállt, a pénztárcát pedig az iratokkal és a bankkártyával együtt kidobta egy szemetesbe. Rövid időn belül egy járókelő megtalálta a tárcát, és visszajuttatta a tulajdonosnak.

A lopásról felvétel készült, mely a Youtube-on megtekinthető:

A Tatai Járási Ügyészség lopás miatt emelt vádat a büntetlen férfival szemben, és pénzbüntetés kiszabását javasolta, illetve azt, hogy a bíróság kötelezze a tulajdonos kárának megtérítésére.

Idén tavasszal egy másik férfi szintén egy tatabányai buszon lopott el egy pénztárcát, amit egy leszálló utas épp akkor ejtett el, benne 60 ezer forinttal. Egy győri férfi pedig a buszmegállóban felejtett táskából lopott el egy tárcát, míg két egri nő kórházi folyosókon és buszokon fosztott ki hat embert három hónap alatt, őket is leginkább a pénztárcák érdekelték.