15 éves kislányt dolgoztattak prostituáltként Budapesten

Vágólapra másolva!
A 15 éves lányt a nagyszülei nevelték vidéken, de Budapesten tanult ezért kollégista volt. Beleszeretett egy 18 éves férfiba, aki közös jövőt ígért neki, ehhez viszont arra kérte a lányt, hogy prostituáltként dolgozzon. Ebben segített neki az unokatestvére és annak élettársa is.
Vágólapra másolva!

A kislányt a nagyszülei nevelték vidéken, de csak hétvégente volt otthon, mivel Budapesten tanult, ezért hétköznap kollégiumban élt. A családi körülményei miatt nagyon vágyott a szeretetre. Tavaly júliusban a lány megismerkedett a 18 éves férfival, akibe nagyon gyorsan beleszeretett. Pár hónappal később a férfi elhitette vele, hogy rendkívül szerelmes belé, és közös életet tervez vele Budapesten. Emiatt a lány úgy döntött, hogy nem megy vissza a kollégiumba.

Átszökött a barátjához, akivel két nappal később már Budapestre utaztak azért, hogy ott éljenek.

Forrás: Ügyészség.hu

A férfi azt akarta elérni, hogy a lány prostituáltként dolgozzon, és a megkeresett pénzből tartsa el őt.

A férfi az unokatestvérétől és annak élettársától kért szállást. Ezek után azt mondta a lánynak, hogy csak addig kell dolgoznia, amíg ő nem talál munkát.

A lányról lenge ruhában csinált fotót a férfi, ebben segített neki az unokatestvére és annak párja is. Ezeket a képeket fel akarták tölteni az internetre, hogy hirdessenek szexuális szolgáltatásokat, de ez nem sikerült nekik, ezért

leküldték a lányt az utcára, hogy dolgozzon.

Azon az éjszakán egy kuncsaftja volt a lánynak, aki 6 ezer forintot fizetett neki. Ezt a pénzt oda kellett adnia a férfinak.

Másnap már feladtak egy hirdetést, de nem a kislányról készült képeket töltötték fel, hanem az unokatestvér élettársáét. A hirdetésre jelentkező férfi 20 ezer forintot fizetett a szexért.

Amikor a lány nagyszülei megtudták, hogy az unokájuk nincs a kollégiumban, keresni kezdték, mire a lány hazament.

Az ügyészség emberkereskedelem miatt emelt vádat a férfi, az unokatestvére és annak élettársa ellen.