Nem viselte el a szakítást, ezért lándzsával támadt volt barátnője rokonára

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy férfi nem tudta elviselni, hogy a barátnője szakított vele, ezért hónapokig zaklatta, hogy visszaszerezze. Amikor ez nem sikerült, elkezdte fenyegetni, majd egy lándzsával és késsel támadt rá a nő nagybátyjára.
Vágólapra másolva!

A nő 2021 januárjában szakított a férfival, aki ezt nem tudta elfogadni, minden áron vissza akarta szerezni a barátnőjét. Márciusig rendszeresen zaklatta telefonon, üzenetekben és személyesen is a volt barátnőjét, de nem tudott kapcsolatba lépni vele.

Miután nem járt sikerrel, többször is megfenyegette a nőt, hogy baja eshet.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A nőt a nagybátyja vette védelmébe, akivel együtt laktak. Emiatt a férfi ideges lett, és azzal fenyegette meg a rokont, hogy szétszurkálja.

Otthon csinált partvisnyélből és egy késből egy lándzsát, majd azzal és egy késsel elindult a rokonhoz.

Amikor odaért, a nő és a nagybátyja együtt ültek a kocsiban az utcán. A férfi odament, a lándzsával hadonászva fenyegetőzött és megpróbálta kinyitni az ajtót is. Amikor meghallotta a rendőrautó szirénázását eldobta a lándzsát és megpróbált elmenekülni.

A bíróság első fokon emberölés előkészülete és zaklatás miatt 2 év, végrehajtásban 5 évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte. A döntés fellebbezések miatt nem jogerős, másodfokon a Szegedi Ítélőtábla fog dönteni - írja az ügyészség.hu.