Soros kedvenc lapja megint Magyarországot gyalázza

KOVÁCS Zoltán, kormányinfó, 2023.07.27., Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, sajtótájékoztató,
Budapest, 2023. július 27. Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. július 27-én. MTI/Bruzák Noémi
Vágólapra másolva!
Nem hagyjuk, hogy Magyarországot "elintézzék", szuverenitásunkat és függetlenségünket mindenáron meg kell védenünk - írta Kovács Zoltán Soros kedvenc lapjának, a Project Syndicate-nek legújabb hazugsága kapcsán. A milliárdos spekuláns kedvenc lapja Orbán Viktor és Robert Fico képével megjelentetett cikkében azt követelte, hogy az EU számoljon le a demokratikusan megválasztott kormányokkal.
Vágólapra másolva!

Mindenkinek, aki még mindig azt kérdezi, hogy miért van Alexander Soros az óriásplakátokon, és miért létfontosságú, hogy megvédjük szuverenitásunkat a külső erőkkel szemben, nézze meg ezt: Soros kedvenc lapja kifejezetten arra buzdítja az EU-t, hogy "végezzen", "csapjon le" és zsarolja meg pénzügyileg a tagországok demokratikusan megválasztott kormányait. Ezeknek az embereknek semmilyen választói felhatalmazása nincs. Mi ez, ha nem közvetlen beavatkozás a belügyeinkbe? - tette fel a kérdést Kovács Zoltán legújabb X-bejegyzésében.

Kovács Zoltán ismét visszautasította azt a nevetséges érvet, hogy aki Sorost támadja, az eleve antiszemita lenne. Ez az ideológiáról és a radikális aktivizmusról szól, arról, hogy eltökélten beavatkozik Magyarország és más európai országok politikájába. Erről ő maga is számtalanszor írt, és ez a szándék nem szűnt meg azzal, hogy átadta a vezetést a fiának - írta az államtitkár.

Nem hagyjuk, hogy Magyarországot "elintézzék", szuverenitásunkat és függetlenségünket mindenáron meg kell védenünk - írta Kovács Zoltán.