Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Újabb szexi fotó került elő a Nagy Ő bombázójáról

Marilyn La Rose , Bea
Vágólapra másolva!
Bea szerénységével és lelkesedésével igyekezett belopni magát Árpa Attila szívébe A Nagy Ő előző évadában, majd kiderült a féltve őrzött titka.
Vágólapra másolva!

Bea egy kifejezetten szolid lánynak tűnt A Nagy Ő előző évadában, leginkább kedvességével és természetességével próbált közel kerülni Árpa Attila szívéhez, ám ezután nem várt fordulat történt a műsorban!

Kiderült, hogy a szende Bea pénzért erotikus videókat és képeket kínál követőinek a világhálón, szóval valójában cseppet sem szégyenlős.

„Kezdetben nem mertem elmondani, de nagyon megszerettem, és úgy gondoltam, ha ki is tudódik, inkább tőlem hallják először! Természetesen mindannyian biztosítottak a támogatásukról" – árulta el korábban a Borsnak Bea, aki elmondása szerint Marilyn La Rose néven már több éve keres ezzel a munkával plusz pénzt, és eleinte csak külföldön voltak elérhetőek a tartalmai, ám ez mára megváltozott.

Bár Beának le kellett mondania Árpa Attila szerelméről, köszöni szépen, jól van. Olyannyira, hogy a műsor győztesével, a szőke Timivel is összeállt néhány erotikus fotóra, amiben lovak is fontos szerepet kaptak - derül ki a Ripostból.

Marilyn La Rose , Bea Forrás: Instagram/Marilyn La Rose

A napokban pedig egy újabb erotikus fotó keveredett elő Beáról, amin egy szál bugyiban melegíti a testét a tábortűz mellett

Hétfőn indul az új évad
A Nagy Ő legújabb évada október 9-én, hétfőn startol a TV2-n, ez alkalommal Jákob Zoltán lesz az, akinek döntenie kell a lányok sorsáról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről