Menczer Tamás úgy helyretette Szabó Tímeát, hogy azóta is mindenki Karácsony pártján nevet - videó

Országgyűlés, őszi, plenáris, ülés
Budapest, 2023. szeptember 25. Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője reagál Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalására az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján, 2023. szeptember 25-én. MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Ön egy olyan pártot képvisel, amely még a baloldali felmérések szerint sem rendelkezik egyetlen szavazóval sem – mondta Menczer Tamás kedden az Országgyűlésben Szabó Tímea felszólalására reagálva. Akkor honnan tudhatják, hogy mi a magyar érdek, ha nem támogatja Önöket senki? - tette hozzá. 
Vágólapra másolva!

Folytatta megszokott gyalázkodását az Országgyűlésben Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője a kormányfő múlt heti kínai látogatásáról. Minderre Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára azt válaszolta, hogy a Párbeszédnek a Medián felmérése szerint egyetlen támogatója sem akadt az 1000 fős mintában.

Akkor honnan tudhatják, hogy mi a magyar érdek, ha nem támogatja Önöket senki? – tette fel a kérdést Menczer Tamás.

Az orosz elnökkel való tárgyalások kapcsán Menczer megkérdezte, hogy az miért nem zavarta Szabót, amikor a német és a francia kancellár tárgyalt Putyinnal.

- mondta az államtitkár.

Alaposan helyretették Szabó Tímeát Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A vizeink tisztaságát meg kell védeni, a tiszta víz nemzeti kincsünk - mondta Koncz Zsófia Keresztes László Lóránt (LMP) felszólalására reagálva. Az elmúlt években a vezetékes ivóvíz szinte az összes magyar háztartásba eljut, és a szennyvíztisztító telepek száma pedig megduplázódott - tette hozzá az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára.

A rezsicsökkentés révén pedig 2021-ig 156 milliárd forint maradt a családoknál az alacsonyabb vízdíjak miatt -hangsúlyozta az államtitkár. A szigetvári vízgondok kapcsán pedig azt mondta, hogy jelenleg is folyamatban van egy fejlesztés, így megoldódhatnak a problémák.