Majdnem halálra szúrta ismerősét egy hódmezővásárhelyi férfi - videó

Vágólapra másolva!
Megvert egy gyereket, két másikat ököllel, illetve baltanyéllel ütött egy agresszív hódmezővásárhelyi férfi. Ugyanebben az időszakban egy szórakozó tömeget késsel fenyegetett. A kést használta is, egy ismerősét majdnem halálra szúrta.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a férfi egy éve éjfél előtt megjelent egy ismerőse házánál. Miután a házigazdát rávette arra, hogy ajtót nyisson, bement a kertjébe, ahol vitatkozni kezdtek. A hívatlan vendég felidegesítette magát, és kabátját levetve,

egy késsel a kezében megfenyegette a tulajdonost. Azt üvöltötte neki, hogy le fogja szúrni. A fenyegetését távozóban, az utcán be is váltotta.

A nagy erejű szúrást csak azért élte túl, mert gyors és szakszerű orvosi ellátás kapott.

Az esetet után pár nappal a megszúrt férfi két barátja találkozót szervezett meg a támadóval, hogy megtudják tőle a támadás okát. Erre Hódmezővásárhely belvárosában, egy játszótér közelében került sor.

Az eleve feldúltan érkező férfi a vele szemben zsebre tett kézzel álló

egyik férfira egy gumibelsőbe csomagolt baltanyéllel sújtott le, majd a másikat nagy erővel, ököllel állon ütötte.

Mindezt a férfi anyja és nagybátyja is végignézte, sőt, amikor a megvert férfiak menekülni próbáltak, ők is részt vettek a verésben.

Mint később kiderült, ugyanez a férfi a szurkálás előtt néhány nappal egy művelődési házban tartott zenés rendezvényen is vitába keveredett és zsebkéssel fenyegette az ott szórakozókat. Ugyanebben az időben

egy szál cigaretta és annak ára miatt egy fiút nyakon ragadott, majd úgy megütött, hogy az a földre esett.

Az agresszív férfi ellen most vádat emeltek.