Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Gyilkossággal fenyegették a rendőröket egy jászsági étterem előtt

Vágólapra másolva!
Tömegverekedés miatt hívták a rendőröket egy jászsági étteremhez. Még mielőtt bementek volna az épületbe, egy férfi szerszámnyéllel a kezében fenyegette meg az egyiküket, hogy meg fogja ölni őt és a családját is. Később egy másik férfi is támadóan viselkedett a rendőrökkel.
Vágólapra másolva!

A rendőrök október 14-én, hajnalban mentek ki az étteremhez, ahonnan tömegverekedés miatt tettek bejelentést. A rendőrökkel egyszerre ért az étteremhez egy férfi, aki nagyon ideges volt. Emiatt nem is engedték be a rendőrök, a férfi erre visszament a kocsijához,

kivett belőle egy 70 centis szerszámnyelet, azt a tenyeréhez ütögetve indult el az étterem felé, miközben végig káromkodott.

Forrás: Police.hu

Többször is rászóltak a rendőrök, hogy tegye le a botot, ő azonban fenyegetően elindult feléjük. Csak akkor dobta el a szerszámnyelet, amikor az egyik rendőr elővette a fegyverét. Ezek után továbbra is támadóan viselkedett,

az egyik rendőr névtábláját leolvasva azzal fenyegette meg, hogy megkeresi a családját és megöli őket vele együtt.

Fel is hívott valakit és azt mondta a telefonba, hogy meg kell majd ölni a rendőrt.

Közben egy másik férfi is odaért az étteremhez, aki szintén agresszív volt. Elkezdte az ingét letépni magáról és verekedni hívta a rendőröket.

Az ügyészség felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak miatt hallgatta ki a két férfit, valamint javasolták a letartóztatásukat. A bíróság a szerszámnyéllel fenyegető férfi bűnügyi felügyeletét rendelte el, a másik, büntetett előéletű férfit letartóztatta. A végzés nem végleges.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről