Wintermantel Zsolt: Ilyen szintű jutalmakat kiosztani városvezetői bűn

28. Budapest Pride Felvonulás, Budapest Pride 2023, felvonulás, menet, LMBTQ, LMBTQI+, leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer, interszexuális, aktivista, Budapest, 2023.07.15.
Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere
Vágólapra másolva!
Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője a Hír TV adásában arról beszélt, hogy Karácsony Gergely titokban mesés prémiumokat adott a BKK, illetve a BKV vezetőinek – mindezt egy nappal a jegyáremelések bejelentése előtt.
Vágólapra másolva!

Wintermantel Zsolt rámutatott, évek óta azt hangoztatja a főpolgármester, hogy ki van véreztetve a főváros, nincs pénz, de akkor ilyen szintű tízmilliós jutalmakat kell fizetni a városvezetőnek akkor, amikor egyébként a város vezetése átfordul a folyószámla-hitelezésbe.

- tette hozzá a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője.

Wintermantel Zsolt szerint Karácsony Gergely sodródik, látszik, hogy nincs önálló gondolata (...)

A politikus szerint az, hogy Karácsony titokban mesés prémiumok kifizetését engedélyezte a BKK, illetve a BKV vezetői számára egy rendkívül súlyos vezetői hiányosságra mutat rá, hiszen a főpolgármester elsődlegesen a budapesti polgárságért felelős, a budapesti utazóközönségért felelős és ha ezek rendben vannak ki lehet fizetni összegeket a a vezetők számára, ha van pénz.

- jegyezte meg.