Kocsis Máté: Magyarország nem akar visszatérni a Gyurcsány-korszakba

Fidesz-KDNP tájékoztató, Esztergom, Kocsis Máté, a Fidesz és Simicskó István, a KDNP frakcióvezető, sajtótájékoztató, esztergomi kihelyezett frakcióülésének szünete, 2023. 09. 21.
Simicskó István és Kocsis Máté sajtótájékóztatót tart a Fidesz esztergomi kihelyezett frakcióülésének szünetében 2023. szeptember 21-én
Vágólapra másolva!
Kocsis Máté reagált Gyurcsány Ferenc mai kampánybeszédére.
Vágólapra másolva!

- írta.

Magyarország nem akar visszatérni a Gyurcsány-korszakba, mert azt a kormányt külföldről utasítgatták, az a kormány kiárusította a nemzeti vagyont, az a kormány szolgalelkűen teljesítette a nemzetközi multik óhajait - hangsúlyozta a frakcióvezető.

Kocsis Máté azt is kijelentette, hogy megbízóik ma is ezt várják a baloldaltól, ezért küldik a dollárokat és eurókat. Gyurcsány Ferenc ennek a baloldalnak indította ma el a kampányát, szépen fel is mondta a leckét: "másfajta Magyarországot" akar. Nyilván migránspártit, háborúpártit, genderőrületben vergődőt - eddig is ezt akarták. Inkább belöknék Magyarországot a közösbe, csak hogy strébernek tűnjenek a brüsszeli és amerikai liberálisok szemében.

Rossz hír számukra: nem fogjuk hagyni!

- zárta bejegyzését.