Kitaposom az agyadat – írta a barátnőjének az agresszív nógrádi férfi – fotó

Vágólapra másolva!
A férfi 2018-tól két éven keresztül élt együtt barátnőjével, akit később rettegésben tartott. Kapcsolatuk ezt követően megromlott. A nő ennek ellenére befogadta a férfit nógrádi kistelepülésen lévő otthonába. Ezután kellett rengeteg verést eltűrnie.
Vágólapra másolva!

A vád szerint a férfi 2021. augusztusában felhívta élettársát és életveszélyesen megfenyegette azzal,

hogy agyonlövi, elvágja a torkát.

A nap során több becsmérlő üzenetet küldött a nőnek és összesen 54-szer hívta.

Forrás: Ügyészség

Karácsony után egy nappal a nő otthonának kerítésén átmászott, a ház bejárati ajtaját berúgta és bent a riadt nőt megütötte, majd megfenyegette, hogy megöli, aztán levágja a fejét.

Az étkezőasztalra rakta a gázriasztó fegyvert, egy majdnem egy méteres kardot és egy kést, majd közölte, hogy ezekkel fogja megölni.

Fenyegetéseit követően elvette a nő mobiltelefonját és 20 000 forintot is.

2022. június 21-én ismét hívatlanul és engedély nélkül ment be a nő házába és a hálószobában a fekvő nő kezére térdelt, fejét pedig belenyomta az ágyba. Egykori élettársának sikerült magáról lerúgnia a férfit, így megmenekült a további veréstől.

Néhány nappal később a részeg férfi újra bement a nő házába, ahol a újra megverte a nőt. A verést a nő gyerekei is végignézték.

A férfit zaklatás, kifosztás, magánlaksértés és rendszeres, az emberi méltóságot súlyosan sértő, megalázó és erőszakos magatartás, és kapcsolati erőszak miatt letöltendő börtönre ítélhetik.