Egy ország röhög a szánalmas öltöztetőn, de ő egy Kossuth-díjas művészhez hasonlítja magát

Lakatos Márk, Kajdi Csaba
Vágólapra másolva!
Megint teljesen nevetségessé tette magát Kajdi Csaba öltöztető azzal, hogy ő is megpróbált valamilyen erkölcsi ítéletet megfogalmazni Kern András Kossuth-díjas színész tilosban való parkolása ügyében. Eközben pedig nagyképűen egyenlőségjelet tett saját maga és az egész országban ismert színész közé.
Vágólapra másolva!

Kern András pár napja leparkolt az egyik II. kerületi Lipóti Pékség elé, úgy, hogy a zebrán hajtott fel a járdára, teljesen szabálytalanul. Mint kiderült, nem először tett ilyet. A Kossuth-díjas színész később azt nyilatkozta,

Kern tilosban parkolt, ráadásul meglehetősen pökhendien nyilatkozott. Ami ezután következett, az azonban már egyenesen szánalmas: előkerült Kajdi Csaba öltöztető, aki úgy érezte, saját magát kell a Kossuth-díjas színészhez hasonlítania.

Kajdi Csaba (balra) teljesen nevetséges módon egy Kossuth-díjas színészhez hasonlította magát Forrás: Indirekt

Kajdi ezt mondta:

Meglehetősen nevetséges, hogy egy alig ismert öltöztető egy Kossuth-díjas színészhez hasonlítja magát. Másrészt pedig Kajdi eddig csupán azzal tudott bekerülni a hírekbe, hogy azt játsszák el kollégájával, Lakatos Márkkal, hogy időnként összevesznek, ezenkívül időnként harsányan ripacskodva, szánalmasan bohóckodik.