Ütöttek, rúgtak, aztán kiraboltak egy idős férfit Hosszúpályiban

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Ketten estek neki egy idős férfinak Hosszúpályiban. Ütötték, verték, ahol csak érték. Korábban egyszer már betörtek hozzá, és vittek, amit csak értek. A második alkalommal, azonban meglátta őket az idős férfi, ezután verték meg brutálisan.
Vágólapra másolva!

A fiatal fiú, és a két idősebb társa mind Hosszúpályiban laknak, barátok. Előbb szeptemberben az egyik éjszaka törtek be az idős férfi vegyesboltjába, amelyet a házának a kertjében üzemeltetett. Közel ötvenezer forintnyi italt loptak el.

Néhány nappal később a fiatal fiú, és az egyik társa este tíz órakor ismét elmentek a bolthoz, a kerítésen át bemásztak, amit pont meglátott a tulajdonos.

Azonnal rájuk szólt, hogy menjenek el, ők azonban ehelyett rátámadtak. Az idősebb rabló kivette a kezéből a botot, és társával együtt többször megütötték a fejét és az arcát, amitől a földre esett.
De még ekkor sem hagyták abba a verést, a földön fekvő idős embert többször megrúgták, miközben alkoholt és pénzt követeltek tőle.

A fiatalabb férfi egy ott talált felmosónyéllel is megütötte.

A verés után bevonszolták az idős férfit a házába, amit ezután átkutattak. 100 ezer forintot, egy üveg házi pálinkát, és két dobozos sört szereztek meg.


Ezután tovább fenyegették az idős férfit, aki akkor már halálra volt rémülve, ezért az udvaron lévő vegyesbolt ajtaját kinyitotta, ahonnan 8. 000 forint értékű csokoládét, energiaitalt és alkaholt loptak el, majd elmentek.

A banda tagjai ellen vádat emeltek.