Újabb csapások érik a megvakított kemecsei nőt

adománygyűjtés, Megyaszó, Ökumenikus Segélyszervezet, viharkár
Megyaszó, 2017. július 11. Megrongálódott háztető javításán dolgoznak a jégveréstől sújtott Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Megyaszón 2017. július 11-én. A településre megérkezett az első építőanyag-szállítmány az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági akciója keretében. MTI Fotó: Vajda János
Vágólapra másolva!
Az exe által mindkét szemétől megfosztott kemecsei édesanya házát szétverte a vihar. Gabriella ideiglenesen a bátyjánál lakik kislányával, Mírával. A tető felújítási munkálataihoz 1,5 millió forintra lenne szükség.
Vágólapra másolva!

Országszerte viharok pusztítottak több vármegyében az elmúlt hónapban. A probléma Kemecsét is sújtotta. A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei település egyik lakója az a Lakatos Gabriella, akit a volt párja mindkét szemétől megfosztott.

Gabriella egyelőre nem tud dolgozni. A bátyja, Róbert ismét egy szomorú hírről számolt be.

– mondta szomorúan a férfi.

Az épület azonban régi típusú, emiatt pedig a heves vihar annyira megtépázta, hogy gyakorlatilag akár a következő nagyobb esőzés lakhatatlanná teheti.

A vihar leszedte a házról a stablondeszkát, eltört a tetőléc, emiatt pedig beázik az épület.

Felkértünk egy ácsot, hogy felmérje a károkat és a szakember közölte, hogy a felújítást minél előbb el kell végezni, ha nem szeretnénk, hogy az ötven éves ház összeomoljon – mesélte Róbert.

Az ács lebeszélte őket arról, hogy visszahelyezzék a csepeket. Azt mondta, ha felmennek a tetőre, az beszakadhat. A felújításhoz 1,5 millió forintotra lenne szükség - írta a Bors.