Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Halálos balesetet okozott egy kiskunhalasi férfi

A kanyarodásra várakozó sofőr autója a baleset után
Vágólapra másolva!
Egy kiskunhalasi férfi brutális balesett okozott, amikor fékezés nélkül hajtott bele az előtte várakozó autóba. A balesetben a vétlen sofőr utasa annyira megsérült, hogy pár nappal később a kórházban meghalt.
Vágólapra másolva!

Egy férfi, akinek alig egy éve volt meg a jogosítványa, 2021. november 29-én, az 53. számú főúton, Kiskőrös és Akasztó között autózott 90-95 km/h sebességgel hajtott. Amikor egy kereszteződéshez ért,

hátulról, fékezés nélkül nekiment az előtte álló autónak, aminek a vezetője arra várt, hogy szabályosan balra kanyarodhasson.

A kanyarodásra várakozó sofőr autója a baleset után Forrás: Ügyészség

Az ütközéstől az álló autó kipördült és a padkának csapódott. A balesetet okozó férfi autója átsodródott a másik sávba, ahol frontálisan összeütközött egy szemből jövő autóval.

A két frontálisan ütköző autó Forrás: Ügyészség


A baleset miatt a várakozó autó utasa, akinek be volt kötve a biztonsági öve, olyan súlyosan megsérült, hogy két nappal később a kórházban meghalt.

A szemből jövő autó sofőrjének nyolc napon túl gyógyuló sérülései lettek. Az ügyészség a kiskunhalasi sofőrt halálos közúti baleset gondatlan okozásával vádolja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről