Ajánló a HírTV Radar című műsorából

HírTV Radar
HírTV Radar
Vágólapra másolva!
Összefoglaljuk és ajánljuk a HírTV Radar című műsorának mai tartalmát. A 17:30-kor kezdődő riportműsor, ami ezen a linken (https://hirtv.hu/hirtv_kesleltetett) élőben, de egy órás, késleltetett formában is nézhető, egyébként izgalmas témákkal és megközelítéssel próbál a hétköznapi embereknek segíteni olyan problémák feltárásával és megoldásával, amely a nagyközönséget érinti.
Vágólapra másolva!
HírTV Radar Forrás: Origo

DROGFOGÁS - Mintegy 480 milliárd forint értékű kábítószer piacra kerülését akadályozta meg a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal

BIZTONSÁG A SZIGETEN - Bemutatjuk a Sziget területén lévő rendőrségi pontot, ahol jelen lesznek a biztosításban részt vevő egyenruhás járőrök, illetve a külföldi rendőrök. Utánajárunk annak, hogyan készül a hatóság a holnap kezdődő Sziget fesztiválra.

JÉGSZOBRÁSZ - Ha valaki azt gondolná, hogy milyen kellemes lehet a kánikulában hűsölni kicsit a hűtőkamrában, az nagyon téved. A hőségből néhány másodperc alatt bemenni a fagyba egyáltalán nem jó érzés, kijönni onnan a kánikulába pedig talán még rosszabb. Egy-két óránál többet a jégszobrász sem tud eltölteni a kamrában, ezalatt az idő alatt azonban lenyűgöző művek készülnek. Gáborecz István a Radar kedvéért néhány perc alatt faragott egy jégtömbből egy gyönyörű szobrot - és végignézhettük, hogyan dolgozik.

120 PERC A FÖLD KÖRÜL - 120 perc a Föld körül - zenés utazásra invitálja nézőit a Monarchia Operett. A gálaesten a világhírű zeneszerző, Kálmán Imre dallamai csendülnek fel. A budapesti bemutatón pedig telt ház, eufórikus hangulat és óriási ováció fogadta a főszereplőket.

MAGYAR HELIKOPTER A VILÁG LEGJOBBJAI KÖZÖTT - Következő riportunkban megmutatjuk hol és hogyan készült az első magyar fejlesztésű és gyártású ultrakönnyű helikopter, amivel kollégáink a magasba is emelkedhettek. Rács Tamás tesztpilóta, légimentő és a helikopter tervezője volt segítségünkre.

SZÁRAZSÁG INDONÉZIÁBAN - Míg Európában hatalmas esőzés tombol(t az elmúlt napokban), addig Indonéziában a szárazsággal küzdenek a gazdák. A helyi önkormányzatok nehezen találják a megoldást a problémára, amelyet a víz szennyezettsége is tetőz.

GYERMEKTÁBOR KŐBÁNYÁN - A nyári szünet beköszöntével, júliustól 4 héten át táborozhatnak a gyerekek Kőbányán. Idén is túljelentkezés volt, hiszen nagyon kedvező áron, élménydús programokon vehetnek részt a gyerekek. Pillantsuk bele a tábori létbe!