Brutálisan agyonverte szexpartnerét egy férfi Budapesten

ököl (illusztráció)
ököl (illusztráció)
Vágólapra másolva!
Egy 48 éves férfit azzal vádolnak a Fővárosi Főügyészség ügyészei, hogy egy számára szexuális szolgáltatást nyújtó másik férfival összeveszett, halálra verte és kifosztotta.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a férfi az azonos neműekhez vonzódók részére létrehozott párkereső oldalon

ismerkedett meg az áldozatával, aki pénzért kínált szexuális szolgáltatást.

A férfiak 2021. január 14-én estére beszéltek meg egy találkozót egy újbudai lakásba. Az áldozat bedrogozott, amfetamint fogyasztott, és taxival indult a helyszínre, miközben üzeneteket váltott a saját élettársával és annak nővérével, akik tudtak arról hova megy és azt is, hogy mit fog ott csinálni.

(illusztráció) Forrás: Police.hu

A férfi prostituált nem töltött sok időt a 11. kerületi lakásban. Éjfél körül, feltehetően a szex után, a két férfi valamin összeveszett egymással.

A kliens rátámadt a prostituáltra,

akinek még volt annyi ereje, hogy kiszaladjon az udvarra, de a támadó oda is követte és folytatta, amit elkezdett. Az áldozat összesett.

A támadó kihasználta a magatehetetlenségét és leszedte róla az arany nyakláncát a rajta lévő medállal, valamint elvette tőle a szexért neki átadott pénzt.

A támadás kezdetén az áldozat még fel tudta hívni telefonon az élettársát, de már nem tudott vele beszélni. A bántalmazásra utaló hangokat és az áldozat segélykérő kiáltásait hallva az élettársa azonnal tárcsázta az általános segélyhívó számot, majd a nővérével a helyszínre indultak.

A férfi meghalt, hiába próbálták meg a mentősök újraéleszteni.

A Fővárosi Főügyészség ügyészei a 48 éves férfit emberöléssel és kifosztással vádolják, börtönbüntetést és pénzbüntetést indítványoztak vele szemben. A vádlott korábban letartóztatásban volt 1 évet, jelenleg bűnügyi felügyelet alatt áll.