Jámbor András munkatársának lakásán forgathatták a pedofil gyermekpornót

tanártüntetés, tüntetés, tanár, 2022.10.14., hősök tere, JÁMBOR András
Vágólapra másolva!
Ezt állítja egy neves osztrák hírportál. 
Vágólapra másolva!

Az osztrák exxpress.at hírportál legfrissebb értesülése szerint a Jámbor András-féle pedofilbotrány sok ezer gyermekpornó-felvételét Jámbor András közvetlen munkatársának, a magyar Parlamentben rendszeresen megforduló Dobos Krisztinának a lakásán forgatták, hívja fel rá a figyelmet a Metropol.

Mint ismert, néhány hete a rendőrség egy házkutatás alkalmából Dobos Krisztina lakásán egy számítógépen közel 70 000 pedofil felvételt foglalt le. Nem sokkal ezután a Szikra-mozgalom aktivistájának élettársa Biatorbágy külterületén, egy volt katonai bázison öngyilkosságot követett el. Előtte azonban döbbenetes módon, valószínűleg valamilyen rituálé részeként gyermekjátékokat égetett el.

Meghökkentő az is, hogy az osztrák hírportál, amelyik vezető anyagként közli a cikket, magát Jámbor Andrást kitakart szemmel ábrázolja, mintha ő is gyanúsítottja lenne ennek az ügynek. Erről azonban a Metropol tudomása szerint nincs szó.

Jámbor András kitakart szemmel, mintha ő is gyanúsított lenne Forrás: Metropol

Az osztrák portál cikkének kétségkívül leginkább megdöbbentő értesülése az, hogy

a sok ezer gyermekek sanyargatásáról, kínzásáról szóló pedofil felvétel jelentős részét, állításuk szerint 300(!) filmet Jámbor András közvetlen munkatárásnak, Dobos Krisztinának a lakásán forgatták.

Az exxpress.at újságírói hosszasan taglalják a Jámbor András-féle pedofilbotrány szereplőinek szélsőbaloldali kapcsolatait a hírhedt Kalapács-bandával (ennek tagjai vertek össze járókelőket Budapesten), és ők is bemutatják azt az osztrák ANTIFA kávézót, ahol Jámbor András Szikra-mozgalmi kollégájának élettársa német antifákkal találkozott, és ahol a magyar akciókat előkészítették.

Külön érdekesség, hogy a cikk végén az újságírók, olvasói jelzések alapján megdöbbentő kapcsolatot fedeznek fel a Jámbor András-féle pedofilbotrány és hasonló osztrák esetek között.

A Metropol kérdéseket küldött az ügyben nyomozó Budapesti Rendőrfőkapitánysághoz, hogy megfelel-e a valóságnak az osztrák hírportál értesülése, hogy a lefoglalt pedofil felvételek jelentős részét, vagyis 300 videót Jámbor András országgyűlési képviselő közvetlen munkatárásnak, Dobos Krisztinának biatorbágyi lakásán forgatták.